Daca dai si pudra peste fondul de ten rezista. Bine, acum sa fie si de calitate. nu o pudra la 5 lei
De ce nu renunți la astea?
Crede-mă, cei mai mulți dintre băieți preferă fetele cât mai naturale.
Da, si mie im plac naturale. Cand nu stiu ce complimente sa ii fac ii mai zic ca i-a mai trecut acneea, ii mai sparg un cos, ii mai smulg un fir alb, etc...
Heh. Mai sunt printre noi și oameni care pot trece peste imperfecțiuni de genul.
Mai bine nu-ti da cu fond de ten, eventual putina pudra pentru ca o sa transpiri si o sa se vada urat. Parul, ori prinde-ti suvitele din fata si lasa restul pe spate ori ai grija sa mergeti intr-un loc racaros sa nu transpiri.
Dcaca ai un decolteu generos poti sa-ti dai si cu crema de ghete pe fata ca nu va observa diferenta.
Unde va fi cald? Eu vad ca ploua in cam toata tara, iar de miine e si avertizare de ploi. Asa ca are sa ti se increteasca parul...
Baietii prefera fetele naturale, nu ''mascate''. Du-te asa cum esti tu, si daca te place si asa, atunci e bine, daca nu, mai sunt baieti destui. Asta sunt, asta ma cheama.
Ar trebuii sa renunti la fondul de ten. Cei mai multi baieti prefera fetele naturale! Iar parul ondulat e super mega dragut! Eu zic ca daca e prima intalnire sa mergi naturala.
Stii puteai sa nu raspunzi, dar cred ca singura de aici cu cancer tu esti .
DeeaD întreabă: