| simplegirl2 a întrebat:

Hei fetelor! Ce ziceti: voi va epilati/dati cu ceara pe maini? Daca da, va epilati toata mana sau pana la cot?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Cu epilatorul electric sau cu lama daca apuca sa creasca prea mare si e dureros cu epilatorul.
MA mai faceam si cu benzi de ceara rece.
Toata mana.
Dar deasupra cotului daca ai acel puf nesesizabil nu are rost sa te faci.

9 răspunsuri:
| Nesemnat a răspuns:

Buna. Sunt baiat si iti dau un sfat. Daca ai par pe brate dar are culoare deschisa si nu prea se observa nu il epila. Insa daca ai inchis iti propun s-a il dai jos, am vazut cateva fete cu par negru pe brate, urat rau de tot.

| GHoST013 a răspuns:

Te sfatuiesc sa te duci la salon. Nu este scump si este si mai ok si comod. Te epileaza fetele de acolo.

| simplegirl2 explică (pentru Nesemnat):

laughing nue il am inchis....doar ca eu sunt obisnuita de la 13-14 ani sa ma epilez pe mana si acum am o nunta si nu stiu daca sa ma epilez toata mana sau pana la cot?!

| simplegirl2 explică (pentru Adry05):

Ok>>>tu te faci toata mana pana sus sa inteleg? eu daca purtam mai multe bluzite lungi sau pana la cot ma faceam doar pana la cot.

| Denyyyy1234 a răspuns:

Daca te epilezi pana sus e posibil sa faci foliculita daca ai pielea sensibilă. Eu ma epilez pana la cot tocmai din cauza asta

| Adry05 a răspuns (pentru simplegirl2):

Da, pentru ca am parul saten inchis spre brunet si mi se vede acel puf si atunci il epilez. Dar daca esti mai blonduta sau te bronzezi nu are rost sa ti-l iei.

| DrGoogle a răspuns (pentru Adry05):

Poti sa il decolorezi cu pudra sa nu se mai vada big grin

| simplegirl2 explică (pentru DrGoogle):

laughing corect...ce solutie

| DrGoogle a răspuns (pentru simplegirl2):

big grin

Întrebări similare