Pai poti sa ti-l intinzi cu placa iar apoi sa iti iei asa c-am jumatate parul si sa ti-l prinzi tip coada da sa ii faci putin volum si sa il prinzi cu o clema nu cu elastic. Iar machiajul poate sa se asemene putin cu floricelele de pe rochita. Dar ce-l mai bun sfat este sa ramai naturala!>Succes.
Cred ca ar terbui sa iti ondulezi parul cand o porti.Si in legatura cu machiajul crec ca ai putea sa te machizi cu un roz deschis si ar merge si un luciu de buze a si sa fie mai transparint luciu sau un roz descis in functie de machiaj si de rochie.Si imi place cum ar asortat sandalele albe. Sper sa te ajute sfaturile mele. pup
Pai la machiaj: poti un roz combinat cu alb pe pleoape si cu un pic de rimel cu sclipici
la par: sa ti-l prinzi cu o clema sus (asa nu iti e cald si arati si bine)
eu cred ca o sa arati bine
Pai poti sa iti faci un "coc la spate" cu varfurile ridicate daca intelegi ce vrau sa-ti spun si sati lasi o suvita pe partea stanga pe care sa o dai cu placa in asa fel incat varfurile sa fie in afara...la mine functioneaza si am parul tt pana la umeri
Pai...
1. Mai intai onduleazati-l, iar apoi prindeti intr-un fel de coc.
2 Sau prindeti o parte din par intr-o codita, lasa-ti bretonul desprins asa va arata mai bine.
sau
3. Foloseste link-ul de mai jos:
http://www.pink-mania.info/frizuri/
primesc Funda? :D
Machiajul-un roz deschis iar la coada ochiului putin negru
si pentru par
onduleaza-l si prindel cu o clamuta mica intr-o parte
Eventual indreapta-l prindel intr-o coada pe partea stanga
... fundita?
DaciaRomania întreabă: