Te poţi îmbrăca cu ceva mai lejer! Cum ar fi nişte balerini sau sandale, ciorapi de culoarea pielii(sau poate fără ciorapi),o fustă lungă la spate şi scurtă în faţă (depinde dacă ai,daca nu,iti poti lua o fustă uşoară, scurtă)un tricou lejer(mie mi-ar place un tricou pe care să fie un sărut, alături de cuvântul dulce,, Kiss,, sau,, I love you,,. Sper că te-am ajutat! Fundă?
Https://www.google.ro/......ps?/search
Sau...
https://www.google.ro/......ps?/search
Ai putea sa-ti iei o fusta din aceia mulata,... fustele de genu care merg cu adidasii, cred ca stii de care zic, cu un maieu si cu niste balerini sau adidasi sau o rochie lunga si putin mulata oarecum decupata pe o parte la picior
Pai, ai putea sa-ti iei o fustita alba sau negra, asortata cu niste sandale sau balerini si un maieu de vara. Daca prea esti genul cu fustitele, ia-ti niste blugi scurti sau lungi cu un tricou/maieu. Daca esti mai degraba genul sport, te incalti cu niste tenesi draguti, sau daca nu, sandale sau balerini. Iti iei o pereche de ochelari de soare si parul lasat pe spate, eventual il intinzi sper ca te-am ajutat :*
anonim_4396 întreabă: