| Gandurinegre21 a întrebat:

Hei. Sunt baiat si as vrea si eu idei de frizuri, precizez ca am placa de intins parul si pot sa fac aproape orice. Am bretonul mai lung iar intr-o parte a bretonului parul e putin mai lung decat in cealalta. Multumesc!

10 răspunsuri:
| Solsagan a răspuns:

Eşti băiat şi ai placă de întins părul? rolling on the floor)
ULTRA-GAY.

| Gandurinegre21 explică (pentru Solsagan):

Daca crezi asta inseamna ca esti mult prea prost laughing Hai c-ai zis-o de mi-ai lins-o. Da-i drumu in alta parte.

| Solsagan a răspuns (pentru Gandurinegre21):

Cum dracu' să te aştepţi să nu fii numit gay ( nu cu sensul de homosexual, ci doar penibil de feminin ) când tu îţi întinzi părul cu placa?

| Gandurinegre21 explică (pentru Solsagan):

Stai tu linistit, mai iesi prin lume si vorbim pe urma. Daca tu crezi ca as alege vreodata sa ies cu un *** pe cap, in loc de o frizura decenta, frizura fiind obtinuta prin orice fel de cai, inclusiv placa de intins, atunci nici nu inteleg de ce te-ai bagat in discutie.

| Albastru45 a răspuns (pentru Gandurinegre21):

AHAHAHAH e incredibil de amuzant cat de confuz esti din punct de vedere sexual xD, esti pe internet, calmeaza-te, dar da...totusi....GAAAAY

| Gandurinegre21 explică (pentru Albastru45):

Faptul ca nickname-ul tau este dintr-un joc pueril pe care il joaca doar ratatii este mult mai grav decat ce iti imaginezi tu despre intrebarea pe care am pus-o eu, si total off-topic. Am sa te rog sa parasesti aceasta viata, spre binele tuturor.

1. Sunt fată.
2. Toţi băieţii ( excluşi cei care-se-vor-a-fi-băieţi ) NU îşi întind părul cu placa. Este un obicei prea penibil când vine vorba de băieţi.

Ce prost eşti.
Ai luat tu fiecare jucător să vezi cât de ratat îi?

| Albastru45 a răspuns (pentru Gandurinegre21):

Dar de ce esti atat de nesigur pe tine? Tu nu iti dai seama ca atitudinea ta e puerila?"Am sa te rog sa parasesti aceasta viata, spre binele tuturor." wow imi recomanzi sa ma sinucid? bravo, asta denota maturitate happy

| 1flower a răspuns:

Fatil in scari in spate iar in fata lasa-l asa si dal doar intro parte. o sa iti stea bine big grin