Fatil in scari in spate iar in fata lasa-l asa si dal doar intro parte. o sa iti stea bine
Daca crezi asta inseamna ca esti mult prea prost Hai c-ai zis-o de mi-ai lins-o. Da-i drumu in alta parte.
Cum dracu' să te aştepţi să nu fii numit gay ( nu cu sensul de homosexual, ci doar penibil de feminin ) când tu îţi întinzi părul cu placa?
Stai tu linistit, mai iesi prin lume si vorbim pe urma. Daca tu crezi ca as alege vreodata sa ies cu un *** pe cap, in loc de o frizura decenta, frizura fiind obtinuta prin orice fel de cai, inclusiv placa de intins, atunci nici nu inteleg de ce te-ai bagat in discutie.
AHAHAHAH e incredibil de amuzant cat de confuz esti din punct de vedere sexual xD, esti pe internet, calmeaza-te, dar da...totusi....GAAAAY
Faptul ca nickname-ul tau este dintr-un joc pueril pe care il joaca doar ratatii este mult mai grav decat ce iti imaginezi tu despre intrebarea pe care am pus-o eu, si total off-topic. Am sa te rog sa parasesti aceasta viata, spre binele tuturor.
1. Sunt fată.
2. Toţi băieţii ( excluşi cei care-se-vor-a-fi-băieţi ) NU îşi întind părul cu placa. Este un obicei prea penibil când vine vorba de băieţi.
Ce prost eşti.
Ai luat tu fiecare jucător să vezi cât de ratat îi?
Dar de ce esti atat de nesigur pe tine? Tu nu iti dai seama ca atitudinea ta e puerila?"Am sa te rog sa parasesti aceasta viata, spre binele tuturor." wow imi recomanzi sa ma sinucid? bravo, asta denota maturitate