Pai tu ce ai dorit? sa reactioneze toata lumea la fel? nici vorba! Mereu vor fi oameni care te vor barfi, pentru care vei fi urat, plictisitor, jalnic etc. Oamenii care cu adevarat tin la tine nu o sa se uite la aparente ci la fapte, ti-am mai zis nu poti fi perfect pentru toata lumea, de ai sti ca altii se confrunta cu probleme mai grave si continua sa traiasca asa cum sunt, o sa ajungi la un moment cand vei realiza ce incerc sa iti redau, si o sa sesizezi ca sunt lucruri mai importante decat sa fii perfect si frumos.
Stai linistit ca si eu aveam parerea asta despre mine si sa fiu sincer nu ma cred vreun Brad Pitt dar nici urat nu pot sa spun ca sunt....sunt normal...o sa-ti treaca
Ori sa te machezi cu acid sulfuric sau sa ti o punga pe fata restul vietii tale. Sau spargi o banca, faci rost de minim juma de mil de euro si au grija americanii sa ti remodeleze fata cum vrei tu. Dupa un an o sa poti arata ca oricine vrei tu, inclusiv Brad Pitt
Sa-ti schimbi freza, sa te apuci de sala, sa-ti schimbi stilul vestimentar iar astea iti vor creste si increderea in sine si te vor face deja mai atractiv.
Pai tocma aia e, sa nu fii slab ci sa-ti dezvolti musculatura, in plus sportul, miscarea ajuta sa ai o imagine mai buna despre tine ca se elibereaza niste substante in creier care-ti dau o stare de bine cand faci sport.
Emo urban serios? Mai fa-i niste cautari si vezi cum se imbraca tipii atractivi.
Stai liniștit toti suntem frumosi in felul nostru nu-i nimeni vreun Jasen statem sau Brad Pitt toți suntem normali
Sincer mai bine te gandesti la lucruri mai importante decat la aparenta ta, toti ne complexam din cauza la ceva, eu de exemplu ma complexam de inaltimea mea, fii multumit asa cum esti, principalul este sa fii sanatos sa nu ai probleme de sanatate, asa cum te nasti asa vei ramane si nu poti face nimic cu asta, iti urez o zi faina si incearca sa te controlezi la capitolul complexe, multa bafta.
Sa te gindesti mai bine despre tine, ca esti indivual, ai talente, esti frumos in felul sau!
Cum sa nu ma gandesc... cand asta arata cine sunt eu si cum sunt unii citesc copertele dupa aia continutu
Sa cuceresti oamenii prin frumusetea caracterului tau. Uratenia poate fi estompata prin imbracaminte de bun gust, aspect ingrijit si o inima buna.
Dezvoltă-ți caracterul.
Cum ești urât, dacă faci o fată să te placă o să știi sigur că e din cauza caracterului tău mișto. Ăștia care sunt și frumoși și au și un caracter ok, nu știu niciodată cu ce agață. Respectiv nu știu ce să dezvolte. Dar tu nu ai problema asta, pentru că ești urât cu spume, după cum zici.
Schimbă felul în care te îmbraci. Oamenii îşi fac în general părerea despre tine după cum te îmbraci.
Mesaju mi-a ajuns la inima si mersi la toti ma simt mai ok si parca am mai multa incredere in mine