| andMM123 a întrebat:

Hei, sunt baiat si sunt foarte urat, ce sa fac, ajutati-ma? crying(

Răspuns Câştigător
| VICTORTPURO a răspuns:

Pai tu ce ai dorit? sa reactioneze toata lumea la fel? nici vorba! Mereu vor fi oameni care te vor barfi, pentru care vei fi urat, plictisitor, jalnic etc. Oamenii care cu adevarat tin la tine nu o sa se uite la aparente ci la fapte, ti-am mai zis nu poti fi perfect pentru toata lumea, de ai sti ca altii se confrunta cu probleme mai grave si continua sa traiasca asa cum sunt, o sa ajungi la un moment cand vei realiza ce incerc sa iti redau, si o sa sesizezi ca sunt lucruri mai importante decat sa fii perfect si frumos.

68 răspunsuri:
| Choasmakerangel a răspuns:

Stai linistit ca si eu aveam parerea asta despre mine si sa fiu sincer nu ma cred vreun Brad Pitt dar nici urat nu pot sa spun ca sunt....sunt normal...o sa-ti treaca

| alex495 a răspuns:

Ori sa te machezi cu acid sulfuric sau sa ti o punga pe fata restul vietii tale. Sau spargi o banca, faci rost de minim juma de mil de euro si au grija americanii sa ti remodeleze fata cum vrei tu. Dupa un an o sa poti arata ca oricine vrei tu, inclusiv Brad Pitt

| Adry05 a răspuns:

Sa-ti schimbi freza, sa te apuci de sala, sa-ti schimbi stilul vestimentar iar astea iti vor creste si increderea in sine si te vor face deja mai atractiv.

| AndreiMarin499 a răspuns:

Operați estetice sau machiaj.

| andMM123 explică (pentru Adry05):

Freza am schimbat-o de 4 ori la sala...meh. is destul de slab stilul vestimentar l-am schimbat de vreo 3 ori gen emo urban.

| andMM123 explică (pentru alex495):

O sa incerc cu banca. laughing))

| andMM123 explică (pentru AndreiMarin499):

Machiaj... cum ar fi?

| Adry05 a răspuns (pentru andMM123):

Pai tocma aia e, sa nu fii slab ci sa-ti dezvolti musculatura, in plus sportul, miscarea ajuta sa ai o imagine mai buna despre tine ca se elibereaza niste substante in creier care-ti dau o stare de bine cand faci sport.
Emo urban serios? Mai fa-i niste cautari si vezi cum se imbraca tipii atractivi. big grin

| rep a răspuns:

Stai liniștit toti suntem frumosi in felul nostru nu-i nimeni vreun Jasen statem sau Brad Pitt toți suntem normali

| VICTORTPURO a răspuns:

Sincer mai bine te gandesti la lucruri mai importante decat la aparenta ta, toti ne complexam din cauza la ceva, eu de exemplu ma complexam de inaltimea mea, fii multumit asa cum esti, principalul este sa fii sanatos sa nu ai probleme de sanatate, asa cum te nasti asa vei ramane si nu poti face nimic cu asta, iti urez o zi faina si incearca sa te controlezi la capitolul complexe, multa bafta.

| Victor453 a răspuns:

Sa te gindesti mai bine despre tine, ca esti indivual, ai talente, esti frumos in felul sau!

| andMM123 explică (pentru Adry05):

happy creca ii ok cum ma imbrac doar fata si poate am un pic de burticuta dar la maini sunt foarte slab happy

| andMM123 explică (pentru rep):

Da ma da uite alti sunt asa de frumi de ajung sa aiba la pozele de pe Facebook 1.000 de likeuri...

| andMM123 explică (pentru VICTORTPURO):

Cum sa nu ma gandesc... cand asta arata cine sunt eu si cum sunt unii citesc copertele dupa aia continutu sad

| andMM123 explică (pentru Victor453):

Singuru talent carel am e sa ma fac de ras...

| Lioana a răspuns:

Sa cuceresti oamenii prin frumusetea caracterului tau. Uratenia poate fi estompata prin imbracaminte de bun gust, aspect ingrijit si o inima buna.

| Victor453 a răspuns (pentru andMM123):

Nu prea cred ca esti asa de jostnic, sunt sigur ca si tu ai vreo smecherie in tine

| LoveSleep a răspuns:

Dezvoltă-ți caracterul.
Cum ești urât, dacă faci o fată să te placă o să știi sigur că e din cauza caracterului tău mișto. Ăștia care sunt și frumoși și au și un caracter ok, nu știu niciodată cu ce agață. Respectiv nu știu ce să dezvolte. Dar tu nu ai problema asta, pentru că ești urât cu spume, după cum zici.

| JaneEyer a răspuns:

Schimbă felul în care te îmbraci. Oamenii îşi fac în general părerea despre tine după cum te îmbraci.

| andMM123 explică (pentru Lioana):

Unii isi fac primele impresii dupa cum arati sad

Hmm...uratenia daca se bune happy

Ei da, nu este asa, si chiar dac esti, nu iti este tot una ce spun altii, important ce crezu tu despre tine

| andMM123 explică (pentru LoveSleep):

O vaii...io si fetele happy happy happy

| andMM123 explică (pentru JaneEyer):

Stiu asta... sad

Eu despre mine cred ca sunt urat...

Off... am iinteles ca este imposibil sa-ti schimbi parerea))

Cam asa ceva... cu fetele n-am problema ca gen o fost una inebunita de mine chiar obsedata cand i-am spus ca nu-mi place de ea o inceput sa puna poze cu mine pe Instagram da gen le lua de pe Facebook si le punea pe Instagram mie nu-mi place pur si simplu cum arat.

Daca tie nu-ti place asta nu inseamna ca etsi urit!

Crezii. si nu prea imi place nici cum ma comport...

| andMM123 explică (pentru VICTORTPURO):

Mesaju mi-a ajuns la inima happy si mersi la toti ma simt mai ok si parca am mai multa incredere in mine happy