| andMM123 a întrebat:

Hei, sunt baiat si sunt foarte urat, ce sa fac, ajutati-ma? crying(

Răspuns Câştigător
| VICTORTPURO a răspuns:

Pai tu ce ai dorit? sa reactioneze toata lumea la fel? nici vorba! Mereu vor fi oameni care te vor barfi, pentru care vei fi urat, plictisitor, jalnic etc. Oamenii care cu adevarat tin la tine nu o sa se uite la aparente ci la fapte, ti-am mai zis nu poti fi perfect pentru toata lumea, de ai sti ca altii se confrunta cu probleme mai grave si continua sa traiasca asa cum sunt, o sa ajungi la un moment cand vei realiza ce incerc sa iti redau, si o sa sesizezi ca sunt lucruri mai importante decat sa fii perfect si frumos.

68 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru andMM123):

Baga la cap ce a spus adry si fugi la sala, imbracate frumos, sa isi scimbi personalitatea in barbat, logic ca fizicul conteaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Depinde ce te intereseazã fiecare fata vrea sa apara public cu un baiat inalt, frumos de aceea apar in public si pe siteurile de socializare cu anumiti baieti frumosi dar asta nu inseamna ca sta doar acela, am observat fete care isi pun poze cu baieti mai inalti si mai aratosi ca mine. Dar tot cu cei mai "alpha" care Stie sa o abordeze, il alege lana la urma chiar daca tu nu observi asta, eu am vazut si baieti mai urati si mai scunzi ca mine, chiar scunzi sub 1, 70 care au succes foarte mult la fete sau chiar si cei obezi aspectul Fizic.
O fata il va tine secret pe tipul acela pentru ca il va placea cel mai mult, nici macar prietenelor nu va spune de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Vorbind de cele care nu isi cauta un sot si doar sa Tina o relatie, de ce ar pune poze pe Facebook cu baiatul ala? Simplu pentru ca vrea sa atraga mai multi baieti indiferent de cum arata, nu neaparat ca este baiatul visurilor ei, cel mai frumos si aratos
Sa sti ca o fata care te ignora si te baga in friendzone, aceeasi merge la baieti si si-o trage de nu poate duce

| GazzaRecordsRo a răspuns:

Si eu sunt frate laughing).

| Lioana a răspuns (pentru RAY):

Te inseli, Ray. Alegerea nu are nici o legatura cu prima impresie. Pe baza unei prime impresii poti cel mult sa mergi la o intalnire nu sa accepti o relatie.

| RAY a răspuns (pentru Lioana):

Vrajeli feminime, exact ce spuneam

| RAY a răspuns (pentru Lioana):

Eronat haaaaaaaa, asta nu schimba realitatea

| alex495 a răspuns (pentru RAY):

Nu stiu de une e