Pai tu ce ai dorit? sa reactioneze toata lumea la fel? nici vorba! Mereu vor fi oameni care te vor barfi, pentru care vei fi urat, plictisitor, jalnic etc. Oamenii care cu adevarat tin la tine nu o sa se uite la aparente ci la fapte, ti-am mai zis nu poti fi perfect pentru toata lumea, de ai sti ca altii se confrunta cu probleme mai grave si continua sa traiasca asa cum sunt, o sa ajungi la un moment cand vei realiza ce incerc sa iti redau, si o sa sesizezi ca sunt lucruri mai importante decat sa fii perfect si frumos.
Mesaju mi-a ajuns la inima si mersi la toti ma simt mai ok si parca am mai multa incredere in mine
Cuvinte de aur!
Sa-ti schimbi freza, sa te apuci de sala, sa-ti schimbi stilul vestimentar iar astea iti vor creste si increderea in sine si te vor face deja mai atractiv.
Pai tocma aia e, sa nu fii slab ci sa-ti dezvolti musculatura, in plus sportul, miscarea ajuta sa ai o imagine mai buna despre tine ca se elibereaza niste substante in creier care-ti dau o stare de bine cand faci sport.
Emo urban serios? Mai fa-i niste cautari si vezi cum se imbraca tipii atractivi.
Femeia e atrasa de un barbat puternic din toate punctele de vedere, fie ca sunt banii, pozitia sociala ori fizicul impunator. Dar va cam treziti plesnite de unu cu bani si nu stiti cum sa scapati de el dupa. Nu are rost sa ma contrazici, stiu N cazuri. Sentimentul nu tine cont de absolut nimic, cand apare, rupe toate barierele.
Schimbă felul în care te îmbraci. Oamenii îşi fac în general părerea despre tine după cum te îmbraci.
Vad ca multi ti au vandut iluzi,amagiri,false sperante,am venit eu sa le demolez eu pe toate, ba da conteaza aspectul fizic, fetele mint cand spun ca nu conteaza vrajeala, nu ma crezi? intra pe orice site de dating adauga o poza cu tine ce face o fata? da se uita la profilul tau man, esti urat nu isi raspunde nu vrajeala lor ieftina cu suflete, te intalnesti cu una aia te vede stii prima impresie face totul, te vede simt scarba fuge de tine cu vitza de 35000 de km per sec =viteza lumini, unele trec si de viteza aia,cica barbatul trebuie sa fie mai frumos ca dracu pai diavolul inteligento a fost cel mai frumos inger, cei frumos i place si lui dumnezeu,studieaza istoria cei frumos mereu a apreciat si studiat cei urat este vazut ca fiind ceva negativ asta e adevarul,esti urat cauta una urata, hai sa isi spun ceva ce am vazut eu barbati urati au multe pretenti dar se sparge oglinda cand o privesc si da fizicul conteaza, fugi la sala baga culturism, lasati barba, imbracate in rosu un tricou daca ai probleme cu dinti vezi de ei, daca ai o fata urata nu ai ce face, vei avea parte de fete frumoase pe banii sau stai cu una asa ca tine, multa bafta si nu crede in aiureli feminime, zona prieteniei exista pentru urati de ce dumnezeu ne mintim atat
Fetele care stau pe siteurile de dating o fac doar pentru atentie sau pentru sex, nu prea cred ca vor relatie de langa durata sunt foarte putine sanse
Dar in majoritatea cazurilor trebuie sa vorbim de viata socialã, baiatul poate fi urât nu zic dar problema la el este alta ca are foarte putina incredere in el si crede ca trebuie sa arate si sa se comporte in anumit fel pentu a impresiona o fata, asta e problema nu frumusetea asa te nasti nu ai cum sa o schimbi dar personalitatea se construieste
El trebuie sa nu ii mai pese se cum il vede lumea, si sã creada ca o fata e prea frumoasa pentru el, zic inca o datã ca o Fata e prea FRUMOASA pentru el, daca crezi asta poti fi tu cel mai frumos fizic cã acea fata o sa te ignore
Da in general hai sa vorbim de cuplurii normale, observam ca ambii parteneri sunt asemanatori ca atractie fizica, eu nu am vazut urati cu fete frumoase doar urati bogati desigur, si fetelor le place cei frumos, plus ca conteaza si inaltimea
Depinde ce te intereseazã fiecare fata vrea sa apara public cu un baiat inalt, frumos de aceea apar in public si pe siteurile de socializare cu anumiti baieti frumosi dar asta nu inseamna ca sta doar acela, am observat fete care isi pun poze cu baieti mai inalti si mai aratosi ca mine. Dar tot cu cei mai "alpha" care Stie sa o abordeze, il alege lana la urma chiar daca tu nu observi asta, eu am vazut si baieti mai urati si mai scunzi ca mine, chiar scunzi sub 1, 70 care au succes foarte mult la fete sau chiar si cei obezi aspectul Fizic.
O fata il va tine secret pe tipul acela pentru ca il va placea cel mai mult, nici macar prietenelor nu va spune de el.
Vorbind de cele care nu isi cauta un sot si doar sa Tina o relatie, de ce ar pune poze pe Facebook cu baiatul ala? Simplu pentru ca vrea sa atraga mai multi baieti indiferent de cum arata, nu neaparat ca este baiatul visurilor ei, cel mai frumos si aratos
Sa sti ca o fata care te ignora si te baga in friendzone, aceeasi merge la baieti si si-o trage de nu poate duce
Nu te uita niciodata la deprecierea si nici la aprecierea oamenilor.
Noi trebuie sa cautam sa fim placuti inaintea Tatalui nostru ceresc care ne iubeste. El ne-a facut. Si daca cineva te va intreba de ce sti urat spune-i sa-L intrebe pe Dumnezeu care te-a facut.
Si nu uita niciodata ce sta scris:
"Cine asupreste pe sarac, batjocoreste pe Ziditorul sau." (Proverbe.14:31) Cuvatul "sarac" nu cuprinde doar starea materiala, ci si aspectul fizic, si capacitatile intelectuale, etc.
Iar cel care te va batjocori sau va glumi pe seama ta, intreaba-l daca i-a multumit lui Dumnezeu pentru infatisarea care i-a dat-o.
Iar daca spune ca n-are nici o legatura cu Dumnezeu, atunci el este ca un mormant varuit: pe dinafara arata bine, dar pe dinauntru caracterul lui este putregai -nu este de nici un folos oamenilor.
"Femeia frumoasa si fara minte este ca un inel de aur pus in ratul unui porc." (Proverbe.11:22)
La fel este si cu un baiat fara minte -care face glume nesarate pe seama infatisarii tale.
Nu spre versetele de mai sus trebuie iti indrepti mintea, ci sa te gandesti la cat de mult te iubeste si te apreciaza Cel ce te-a creat si care apoi a murit pentru ca tu sa poti fi salvat.
Pune-L pe Dumnezeu pe primul loc in viata ta, si El te va inalta inaintea oamenilor. Doar El iti poate da demnitatea pe care oamenii nu o vor putea sa o mai atinga. Dar trebuie sa te increzi in El si sa te bazezi pe El, sa te sprijinesti pe El mereu. Te va rasplati mai mult decat iti poti imagina. Pune-L la incercare.
Si inca ceva: nu privi pe nimeni de jos, pentru ca toti oamenii sunt egali. Absolut toti; chiar si presedintele tarii. Priveste pe toti oamenii de la acelasi nivel.
Si nu lasa pe nimeni sa te priveasca de sus. Toti oamenii au nevoie de hrana, si toti oamenii au nevoie de toaleta dupa aceea. Asa ca nimeni nu se poate ridica mai presus de altul niciodata. Nici chiar in vesniciile care vor urma.
Dezvoltă-ți caracterul.
Cum ești urât, dacă faci o fată să te placă o să știi sigur că e din cauza caracterului tău mișto. Ăștia care sunt și frumoși și au și un caracter ok, nu știu niciodată cu ce agață. Respectiv nu știu ce să dezvolte. Dar tu nu ai problema asta, pentru că ești urât cu spume, după cum zici.
Sa cuceresti oamenii prin frumusetea caracterului tau. Uratenia poate fi estompata prin imbracaminte de bun gust, aspect ingrijit si o inima buna.
Esti chiar tampit! Dupa ce vei muri, cum banuiesti ca ai putea fi?
Pe femei nu astea le intereseaza, daca ai banul, poti fi CHIAR MORT! Daca nu? Poti fi john brad sau cum il cheama, tot degeaba!
Dar un plangacios nu accepta NIMENEA!
Nu esti urat, doar ca nu iti vezi calitatile pe care le ai si numai defectele. Pune-te mai mult in valoare(haine, freza, atitudine, sport) si ai sa te simti bine in pielea ta Multa bafta si nu mai face prostia sa gandesti negativ despre persoana ta ca asa nu ajungi departe doar te izolezi de lume.
Ori sa te machezi cu acid sulfuric sau sa ti o punga pe fata restul vietii tale. Sau spargi o banca, faci rost de minim juma de mil de euro si au grija americanii sa ti remodeleze fata cum vrei tu. Dupa un an o sa poti arata ca oricine vrei tu, inclusiv Brad Pitt
Sa te gindesti mai bine despre tine, ca esti indivual, ai talente, esti frumos in felul sau!
Cam asa ceva... cu fetele n-am problema ca gen o fost una inebunita de mine chiar obsedata cand i-am spus ca nu-mi place de ea o inceput sa puna poze cu mine pe Instagram da gen le lua de pe Facebook si le punea pe Instagram mie nu-mi place pur si simplu cum arat.
Bai copile sa ti zic o vorba si cu asta termin, barbatul trebuie sa fie mai frumos ca dracu atat, la barbati nu conteaza asa tare cum arata decat pentru,, parasute", fetele serioase nu cauta asa ceva, pe ele le intereseaza sa fi funny si sa mai ai cateva calitati de care o sa afli mai tarziu. Frumusetea la un barbat pentru ele e doar un bonus. Le intereseaza un baiat sa se poarte frumos cu ele si sa le faca sa se simta bine in prezenta lui, ATAT...
Dupa poza, si aceasta intrebare imi dau seama nu ai mai mult de 13-14 ani(Nu o ia personal, era o ironie). Daca tu nu te accepti asa cum esti, este greu sa te integrezi in societate.Cine te place, te place asa cum esti tu bun, urat etc. Lumea s-a distrus cand trupul(corpul) a inceput sa valoreze mai mult ca sufletul.
Sincer mai bine te gandesti la lucruri mai importante decat la aparenta ta, toti ne complexam din cauza la ceva, eu de exemplu ma complexam de inaltimea mea, fii multumit asa cum esti, principalul este sa fii sanatos sa nu ai probleme de sanatate, asa cum te nasti asa vei ramane si nu poti face nimic cu asta, iti urez o zi faina si incearca sa te controlezi la capitolul complexe, multa bafta.
Cum sa nu ma gandesc... cand asta arata cine sunt eu si cum sunt unii citesc copertele dupa aia continutu
Stai linistit ca si eu aveam parerea asta despre mine si sa fiu sincer nu ma cred vreun Brad Pitt dar nici urat nu pot sa spun ca sunt....sunt normal...o sa-ti treaca
Meh... lasa ca nu toti suntem aur pur poate ca doar tu te vezi urat... in plus suntem atat de obisnuiti cu trasaturile noastre incat nu ne dam seama cat de frumosi suntem in ochii unui strain
Stai liniștit toti suntem frumosi in felul nostru nu-i nimeni vreun Jasen statem sau Brad Pitt toți suntem normali