| xPurrffecttx a întrebat:

Hei Toti Pentru Unu :-) Am si eu o intrebare despre unghiile falsebatting eyelashes Intrebarea mea este ca de ce unii oameni zic ca unghiile false nu sunt "sanatoase" adica lipiciul respectiv cu care le lipesti nu este asa de "sanatos" thinking `! Multumesc Anticipat`! kiss Funditabatting eyelashes.

Răspuns Câştigător
| Cherilyn a răspuns:

Hei!

Nu prea le am eu cu astea, dar uite un articol care sper ca te va ajuta : http://www.flu.ro/......false.html

Atata vreme cat unghiile false sunt de cea mai buna calitate si sunt aplicate corect, nu ai de ce sa te temi.

Trebuie doar sa te informezi despre cum sa intretii adecvat unghiile false si aplica ulei de cuticule zilnic. De asemenea, nu inlatura unghiile false mai des de o data pe luna.

succes:)

6 răspunsuri:
| xCocollatex a răspuns:

Buna. Cred ca te pot ajuta. Sora mea si-a pus si ea unghii false. Are numai 16 ani.
Poti sa iti pui. Nu e nici o problema. Adica unghiile false sunt unghii mai mari de cat le avem noi. Poti sa iti pui!
Serios.

| Larysukku a răspuns:

Buna.Nu cred ca lipiciul e nesanatos, poti sa iti unghii false!

| PuFaRiNaDoLshe a răspuns:

Pt ca iti inmoaie unghia si cand iti dai unghiile false jos sunt sanse sa ti se rupa unghia.

| xPurrffecttx explică (pentru Cherilyn):

Hei`!batting eyelashes Raspunsul tau mi-s-a parut cel mai concret zisbatting eyelashes Multumesc si am promis Funditabatting eyelashes `! Bye`Bye kiss.

| Cherilyn a răspuns (pentru xPurrffecttx):

happy Nu ai pentru ce! Multumesc si eu pentru fundabatting eyelashes :*

| xPurrffecttx explică (pentru Cherilyn):

Nu ai pentru ce`!batting eyelashes kiss.