| ღMikyღ a întrebat:

Acum 2-3 zile m-am dus la un salon si m-amepilat cu ceara. Prima zi a fost ok,dar inca simteam parul(destul de scurt). Acum mi-a mai crescut si il simt ca lumea. Nu se vede,decat daca te chiorasti ca mine,dar... Intrebare: Nu ar fi trebuit macar dupa epilare sa am picioarele fine, fara pic de tep? Macar prima zi. Daca imi creste asa repede sau nici nu stiu cum sa ma exprim....la cat timp o sa trebuiasca sa ma duc.1 sapt? nu inteleg, pe altele le tine 2-3 saptamani. Chiar devine enervant si ma face sa ma gandesc si ca am dat 40 lei degeaba. Un sfat?

4 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Se poate ca ceara folosita sa fi fost de proasta calitate---- firul a fost rupt, nicidecum smuls. Urmatoarea data, du-te la alt salon --- vezi daca se repeta 'fenomenul"!

| dianainsta01 a răspuns:

Ba da, nu ar fi trebuit. schimba salonul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Teoretic ar trebui sa te tina 3-4 saptamani. Firul a fost rupt, si daca te epilai inghinal sau la axila tot trebuia sa te tina 1 saptamana si ceva. Da, ai cam dat banii degeaba.

Eu zic sa-ti iei ceara de zahar si sa te faci acasa, durerea e insesizabila, daca te intereseaza iti las un site. happy

| ღMikyღ explică (pentru anonim_4396):

Ok,mersi.