| Georgii13 a întrebat:

Acum o saptamana mi-am cumparat o pereche de blugi. Din greseala i-am agatat de un cui.ruptura nu este foarte mare.cam cat varful degetului mic.este in spate cu o palma deasupra genunchiului pe piciorul stang.ador blugii. dar nu ii pot purta asa deoarece se vede ca sunt agatati... ce le pot face ca sa ascunda mica ruptura? Va rog ajutati-va dau funda:*

Răspuns Câştigător
| Năpârlici a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa ii duci la o croitorie buna si o sa se ocupe de mica ta problema. Si eu am avut o pereche de blugi si vreau sa zic ca atat de fain i-a cusut ca ziceai ca asa e modelul :X. Sau daca te priicepi iti poti pune tu un petecel.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ii duci la o croitoreasa sa-i coase.

| Georgii13 explică:

Cu ce sa ii coase? cu ata?

| Kikoo a răspuns:

Cu ata, desigur, dar una albastra sau ce culoare au blugii.

| mgtow a răspuns (pentru Georgii13):

Ea se descurca tu nu ai de ce sa-ti faci probleme.

| wforweirdo a răspuns:

Aşa am păţit şi eu, cred că eram în clasa a 5-a, mi-am cumpărat nişte blugi şi când i-am purtat pentru prima dată, i-am şi rupt. Mi s-au agaţat de un cui, la şcoală. Mi s-au agăţat la genunchi, aşa că i-am purtat aşa. La tine e mai nasol, da poţi să îi coşi. O să se vadă puţin naşpa dar dacă porţi o bluză mai lunguţă, poate nu o să se observe. O altă soluţie ar fi să îi mai rupi şi în alte părţi.

| DontHaveANamee a răspuns:

Daca e mică. Cine crezi că stă să se uite cu lupa la fiecare părticică din tine? laughing