Daca tu te simti bine asa, ce ar conta ce spun ceilalti? Daca asta vrei tu, fa-o! Iar ca sa o convingi pe mama ta sa te lase cu parul lung spune-i si tu ca asa iti place si ca este alegerea ta! La o persoana sanatoasa, parul creste aproximativ 3-4 centimetri pe luna. Sper ca te-am ajutat cu ceva, funda?
Unde să te lase? Afară? Părul oricum creşte, deci te poţi tunde. Cam 3 cm pe lună. Dacă insistă şi e ceva obligatoriu îţi tai părul. Ar trebuii să faci ce vrei că e corpul tău. Depinde de cauză şi circumstanţa.
ă. E preferabil să îţi tunzi vârfurile 'arse'. De batjocorit nu cred că au de ce. Nu râde nimeni de tine. Keep calm and stay relax.
Si eu sunt tot de o varsta cu tine, aveam si eu o perioada in care imi doream parul lung, e chiar penibil sa ai parul lung, doar suntem baieti frate, tunde-te putin mai lung pe mijloc si mai scurt, dar putin, pe margini, dupa ce te speli fa-ti parul cu pheonul si da-l cu fixativ in sus, eu unul, cand vad baieti cu plete, imi vine sa ii strang de gat, SFATUL MEU: TUNDE-TE!
Primul lucru la care trebuie sa te gandesti este faptul daca iti sta sau nu, stiu ca altii ar spune ca daca asa vrei atunci tunde-te dar e foarte important sa iti si stea. Deci daca rezolvi problema asta mai apoi ii convingi si pe parintii tai cumva pentru ca tu ii stii cel mai bine
A. spui ca il admiri si vrei sa fii ca el
b.nu cred ei sigur o sa admire
c.pai cam un an