| CuteGirl1996 a întrebat:

Hei,TPU!
Am fost acum o luna la un salon ca sa-mi dau forma la sprancene si dupa ce am fost pensata am observat ca am o spranceana mai scurta decat cealalta.De atunci nu m-am mai dus,am rugat o prietena sa imi penseze doar firele care cresteau in plus,nu am rugat-o nici de cum sa incerce sa imi scurteze ea cealalta spranceana,deoarece imi este frica,ca o va strica si mai rau.
M-am gandit sa ma duc din nou la salon, voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| Just0a0dream a răspuns:

Buna!
Lasa-le sa isi recapete forma initiala, macar o luna-2, si foloseste ulei de ricin seara, pentru a stimula cresterea lor.Cel mai bine nu incerca sa,, repari" nimic nici tu, nici vreo prietena, ca exista posibilitatea sa gresiti si sa fie mai greu de reperat.Intre timp, ia doar firele care sunt in plus si incurca.Nu te baga in forma lor. Dupa ce crezi ca au cresut suficient mergi la un salon, de preferat la alta cosmeticiana daca spui ca aceasta nu te-a multumit.Sigur ai prietene, rude, colege care s-au pensat la salon si cineva iti poate recomanda o persoana calificata de care au fost multumite.Desigur,poti ruga o prietena, sau te poti face singura, dar e pacat, rezultatul nu va fi nici pe departe ca cel de la salon.

2 răspunsuri:
| toleagiulia a răspuns:

Du-te la ea!

| CuteGirl1996 explică (pentru toleagiulia):

La care ea? happy