Cel mai bine ca sa nu iti arzi si parul este in felul urmator eu am incerc si am fost foarte multumita:te duci la farmacie si ceri pentru roz solutie casteli, pentru violet-violet de gentiana si pentru verde albastru de metil costa cam 4-5 lei sticluta si pui intru pahar sau castron depinde de cat par vrei sa iti colorezi cateva picaturi pana se coloreaza apa si bagi suvita si o ti cam 2 minute. apoi o usuci pur si simplu.se ia cu timpu la spalat se decoloreaza pana numai ai..succes si sper ca te-am ajutat
Buna, incearca decolorant de par ( blond ) sau vopseaua aceea blond-alb + vopsea rosie. Asa si-a facut o colega de-a mea.
Http://www.clubafaceri.ro/32048/spray-colorat-pt.-par---roz-1873236.html
Pentru roz, eu zic că cel mai nimerit ar fi un spray colorant, ca cel de mai sus.Se duce la spălat,în caz că nu-ţi vine bine culoarea,problema e rezolvată, iar dacă îţi place, revii, ţi-o colorezi, când, şi de câte ori vrei tu.Pentru albastru,poţi cumpăra,albastru de metilen, e uşor de aplicat, iar prin spălare culoarea se estompează, rămânând un albastru verzui, deci rezolvi şi problema verdelui.Acestea fiind zise, îţi urez succes.
Eu n`as vrea spray pentru ca spray-urile de obicei au sclipici si urasc chestia asta. Daca stii cum se combina vopseaua te-as ruga sa ma ajuti dar daca nu oricum apreciez sugestia ta
Cu decolorant cred ca ar iesi portocaliu, o sa incerc a doua varianta. Merci
Prin conbinaţii de vopsele,în general, nu prea-ţi iese nimic,adică nu poţi reuşi tu,trebuie să ai o îndemânare,o pricepere în sensul acesta,rişti să aruncii banii pe vopsele,fără reuşită,sau şi mai rău,să iasă chiar urât. Oricum, doar pentru o şuvită,n-ar fi chiar tragic,dar pentru a fi foarte sigură,că ceva va ieşi, poţi merge la un salon de coafură. Ceri ce te interesează, reusita va fi garantată, şi te va costa şi mai puţin, probabil.
Scuze,am vrut să scriu "combinaţii de vopsele", dar, chiar şi aşa, se înţelege ce vreau sa spun,
Ah ok. De atacat stiu ca nu ataca parul ca m-am mai facut cu violet din ala mai demult dar nu auzisem ca exista si roz. Merci