anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

:* Aş avea şi eu o întrebare. Am ochii negri, părul şaten si tenul deschis la culoare. Cu ce culoare mi-ar sta bine să mă vopsesc? Mie mi-ar placea brunet dar mi-e teamă să nu mă 'închida" prea mult. Oricum vara asta mă voi bronza si mă gandesc că brunetul mi-ar scoate ochii in evidenţă. Voi ce spuneţi? :* Mulţumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| JustDoIT11 a răspuns:

Daca tu esti in poza, ti se portiveste roscatul. este o culoare superba si iese in evidenta. oricum, tu esti frumoasa si asa. parerea mea este sa ti-l ingrijesti si sa iti faci o tunsoare cool, cu parul scurt si suvite colorate (ceva de genul asta)

13 răspunsuri:
| Ahead a răspuns:

Ceau, sunt baiat si sunt de parere ca iti sta super ok asa cum esti cu parul tau natural (cel putin daca esti cea din poza)

| eduardpuiu93 a răspuns:

Mov inchis sau rosu inchiswinking

| atleticu97 a răspuns:

Sau blond

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ahead):

Da, eu sunt. Merci :*!

| Elvina a răspuns:

Daca tu vrei sa te vopsesti fa-o asa cum consideri ca-ti sta mai bine, dar gandeste-te si la parul tau care sufera.

| Iasmiiinaaa a răspuns:

Iti sta foarte bine asa, dar daca vrei neaparat sa te vopsesti, alege culoarea saten dar mai inchis sau mai deschis depinde de ce iti place dar cred ca si brunet ti-ar sta bine

| Ahead a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt de aceiasi parere cu Elvina, esti frumoasa :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Elvina):

Sunt conştientă că suferă, însă nu e prima data când îl vopsesc (oricum fac asta rar ). Simt nevoia de o schimbare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ahead):

Mulţumesc :**!

| Elvina a răspuns (pentru anonim_4396):

Fa ce-ti spune constiinta. Bafta!

| alexandraplay a răspuns:

Roscata

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru JustDoIT11):

Multumesc mult :*. Voi tine cont!

| BlackVeil a răspuns:

Cu un blond suvitat ti-ar sta bine, tunsoarea sa fie putin rebela/ciufulita.