In primul rand e inutil sa ti speli părul cu șampon de 3 ori. De 2 ori este suficient. Apoi, trebuie să ti cunosti părul, e cret/ondulat sau drept?
Dacă e cret sau ondulat trebuie aranjat cu produse speciale, uscat intr-un anumit mod, etc
Dupa baie dupa ce il pun in prosop si stau cu el 10-15 minute e fff cret zici ca e facut cu ondulatorul...cum trebuie uscat? Ce produse trebuie sa folosesc?
In primul rand, nu il pieptana cand este uscat, sau dupa baie. Cel mai bine e să l pieptani cu un piaptăn cu dinti rari, după ce ai aplicat Balsamul. După ce te clatesti, usucă l usor cu prosopul, aplica un ser termo-protector ca sa nu ti dăuneze uscatorul, iar apoi da l cu spuma si usuca- l cu uscatorul făcând mișcări de jos in sus, strangand părul în pumn, cu capul in jos. Dacă nu am fost prea explicita, cauta tutoriale pe yt.
În principiu, ca sa nu mai stea bufant, nu il pieptana decât cu Balsamul pe par, si ajuta l sa se aseze frumos folosit o crema pentru par cret si spuma
Ai incercat sa il piepteni dupa baie apoi sa il usuci cu uscatorul in timp ce tragi de el cu o perie (sau chiar cu mana) ca sa se indrepte? La mine functioneaza
Din experienta, eu folosesc sampon si balsam de par de la aceeasi marca, tot syoss, mi se pare mult mai bun. Dupa ce iti speli parul si este inca ud foloseste un spray pentru descurcarea parului sau ulei cum ar fi cel de cocos sau avocado. Si pentru a te pieptana foloseste un piaptan care are dintii foarte rari si este facut din lemn. Daca il folosesti pe cel din plastic, parul se electrizeza.Pentru a nu mai fi super mare, e ok sa-l lasi sa se usuce natural, nu folosi un feon.