Buna, la caracteristicile ei ar parea un L - Xl. Tu o cunosti pe mama ta, incearca sa faci o comparatie cu tine. De cele mai multe ori degeaba sti marimea pentru ca exista posibilitatea sa nu se potriveasca.
Nu am cerut sfaturi de slăbit. Mama este asa pentru ca are probleme cu glanda de îngrășare. Și am zis ca este ceva ce își dorește de asta vreau sa ii iau de îmbrăcat pentru ca știu ca i-ar place și ar purta. M-ar interesa o măsură aproximativa pentru România, în general, de asta am întrebat, ca mai apoi pot adapta măsură respectiva la tara în care sunt ca să se potrivească.
Ia uite unde era marea sfatuitoare in viata si ce s-a apucat ea sa dea diagnostice pe aici desi nici nu stie despre ce e vorba. Femeie, potoleste-te ca ai deviat rau de la subiect!
Pantera, singura solutie e sa iei legatura cu o ruda sau cineva apropiat ei si cand mai merge in vizita pe la ea sa se uite putin la hainele ei sau in sifonier daca poate si sa iti spuna ce scrie pe etichete iar apoi tragi o concluzie.
Intra pe orsay.ro, selectezi un produs, dai pe calculeaza marimea potrivita sau ceva de genul si se deschide o fereastra unde completezi inaltimea si greutatea si ce mai cere, si afli marimea aproximativa.
Elisabeta1maria întreabă: