Woow.Te controleaza parintii? Eu mi-am facut suvite:albastre, albastre-verzui, roscate cu vopsea permanenta si roz cu nuantator si nu au avut nimic de reprosat.Eu pot sa-mi fac parul si blond nu stiu daca i-ar interesa.Se pare ca esti tinuta cam in frau.Trebuie sa ai mai multa libertate ce-i cu asta esti un caine ca sa stai legata? Iesi si tu mai mult prin lume, arata-le ca tu esti responsabila si ca poti face orice. Spune-le direct can sunt amandoi acasa.
-Tata, mama eu vreau sa-mi fac suvite.
Incepe cu nuantatoarele si spune-le ca daca te dai cu nuantator se va duce pana incepe scoala.Crede-ma eu m-am dus cu suvite roz la scoala si nu mi-au spus nimic.Si cu albastre .
Off doamne parintii astea!
Iti faci cu nuantator si le spui ca pe cand mergi la scoala nu se vor mai vedea deloc si nici nu ti se va distruge parul.
Foarte simplu:prima data incearca sa-ti faci cu hartie creponata(merge daca ai un par mai deschis la culoare) sau cu solutiile acelea de la farmacie si le spui parintilor:
"Va place? Am vrut sa-mi fac o mica schimbare la par, dar stati linistiti ca se ia dupa primele 2-3 spalari si nu afecteaza deloc parul." Eu nu cred ca sunt chiar atat de incuiati sa nu inteleaga.Deci sfatul meu e sa-i pui in fata faptului implinit.
http://www.youtube.com/watch?v=cjlhL3J7Pu8
Urasc cand parintii iti controleaza fizicul... explica-le ca nu mai esti un copil, ca esti fata/baiat si ai chef de o noua schimbare. Pe bune acum, niciodata cand am vrut sa schimb ceva la mine nu am intrebat parerea altora sau aprobarea lor. Fiecare face ce vrea pana la urma e parul tau.
Nu cred ca o sa reusesti pentru ca sunt foarte periculoase vopseaua pentru par sa iti faci suvita.Ia zi ce culoare ai vrea tu sa te faci?
Nu prea stiu... roaga-te de ei sau cred ca deja ai incercat, macar spune-le cum am facut eu. mi-am dorit o pisica, m-am rugat atata de ei pana am fost fericita Bafta :* Sper sa mearga Fundita?
Pai le spui ca vei fi cuminte ..ca-i vei ajuta cu totr ce vor. apoi te rogi de ei asa in parte ..mergi la mama pana e de acord apoi mergi la tata si spune-le ca iti doresti asta ft mult..ar trebui sa mearga
anonim_4396 întreabă: