| Mariaaa14 a întrebat:

happy Daca imi intind parul cu placa in fiecare zi (aproape in fiecare zi), este vreo problema? Am multe fire despicate dar eu cred ca le am pentru ca am suvite... thinking big grin.

Răspuns Câştigător
| gabi13579 a răspuns:

Da este o problema destul de grava ata ca iti intinzi parul cu placa, cat si faptul ca ai suvite, dar mai putin. parul tau trebuie sa respire. daca il intinzi zilnic el se va arde si va incepe sa iti cada. trebuie sa iei o pauza

6 răspunsuri:
| LoVe_Nikki_1994 a răspuns:

Buna maria, sa-ti spun sincer chiar este o nproblema foarte mare daca iti intinzi parul cu placa in fiecare zi deoarece nu de la suvite ti se despica parulo ci de la placa, indiferent daca e de ceramica sau nu.Eu ti-as recomanda sa-ti iti tunzi parul un pic din varfuri si apoi sa incerci sa-ti indrepti parul o data pe saptamana, dar ca sa tina drept parul incearca niste spuma wellawinkingsi apoi indreaptati parul.cucces

| Hessa13Bullet a răspuns:

Pai nu neaparat.Si al meu e vopsit dar depinde de ingrijire.Si eu il intindeam deeees cu placa (uneori de 2 ori pe zi) asa ca l-am tuns. Taie-i varfurile periodin (eu o fac odata la 2-3 SAPTAMANI)Dar tu nu trebuie s-o faci asa de des. Ajunge doar sa le tai si apoi sa-ti iei un sampon bun ( check Nivea Intense Repair - is the best, crede-ma)

| Mariaaa14 explică (pentru gabi13579):

E bine daca il intind la 2-3 zile? big grin

| JustRoxanne a răspuns:

Ar trebui sa ti-l intinzi doar de 2 ori pe saptamana, altfel vei avea tot mai multe fire despicate.

| UnCorpSanatos a răspuns:

Da parul incepe sa fie tot mai aspru din cauza faptului ca, caldura de placa de par in timp arde parul chiar daca are protectie mai mare placa ta de par daca o folosesti aproape zilnic iti va deteriora parul incet si sigur.

| gabi13579 a răspuns (pentru Mariaaa14):

Da macar asa