Bună.
Este bine să te vadă un dermatolog, trebuie să te limpezești foarte bine.
Pa, pa.
Da, mi-a spus acest lucru. Nu stiu cat de bine ma limpezesc, am parul lung si mi-e greu sa il clatesc. O sa incerc sa ajung din nou, poate rezolv ceva. Multumesc!
Eu folosesc syoss albastru, pentru matreata, incearca cu asta, a da si sa te clatesti bine, da bine bine, poate din cauza asta faci si matreata, de la asta se si ingrasa parul, bafta :*
Am folosit si nimic
Multumesc! Intr-adevar, nu stiu cat de bine ma clatesc pentru ca am parul lung...
Incearca cu. Head & Shoulders Mentol si cu un pieptene cu dintii desi. spalate numai cu sampon "fara sapun inainte " si spalate de 2-3 ori bine si cand ai clabuc in cap da cu pieptenele dupa fiecare spalare. si clatestete cu apa curata... in cateva zile o sa fie ok - -
Incerc si samponul asta. Am folosit si sampon pentru barbati. Sampon, balsam si apoi otet. Incerc si asa, poate merge...
Cumpara si un pieptene cu dintii desi. curata firul de par. avand parul mare matreata / parul se lipeste si nu ii da voie sa cada. asa dai cu pieptenele.
am patit si eu ca tine si eu asa ma spal. si e ok.si spala-l mai des de 2-3 ori p saptamana ( pana dispare ) apoi spala-l regulat 2 ori
Eu ti-as recomanda sa folosesti produse profesionale. Un sampon bun nu il poti gasi in Mega Image :)
Am avut si eu probleme mari si am folosit un sampon de la Wella...de atunci nu mai am probleme cu matreata. http://www.haircare.ro/......ive-1.html
Am folosit... intr-adevar, e bun, numai ca dupa ce s-a obisnuit parul, a reaparut si matreata.
Alex10092003 întreabă: