| PamfleticaTotHellenne a întrebat:

De la un timp am foarte multa matreata, am incercat n tipuri de sampon si nimic. Am incercat si otetul de cateva ori, a fost bun, insa, doar daca ma spalam mereu cu el, cand nu foloseam otet, imi aparea iar. Nu stiu ce sa mai fac. Mai rau e ca de cateva zile am vazut ceva alb pe firul de par care nu cade ca si matreata. M-am speriat si am pus-o pe mama si pe bunica sa ma verifice, gandidu-ma ca merg zilnic cu autobuzul si mi-era frica sa nu fie lindini. Chestiile astea pe care le-am gasit sunt albe, lungi si nu cad de pe par. Nu par a fi lindini, dar totusi, mi-e teama. Ce sampon sa folosesc pentru matreata? Sau ce masca, balsam, tratament... orice

12 răspunsuri:
| MDenisee a răspuns:

Eu folosesc syoss albastru, pentru matreata, incearca cu asta, a da si sa te clatesti bine, da bine bine, poate din cauza asta faci si matreata, de la asta se si ingrasa parul, bafta :*

| OvidiuDrg a răspuns:

...3 cuvinte....Head & Shoulders

Răspuns utilizator avertizat
| Chinezw a răspuns:

Incearca cu. Head & Shoulders Mentol si cu un pieptene cu dintii desi. spalate numai cu sampon "fara sapun inainte " si spalate de 2-3 ori bine si cand ai clabuc in cap da cu pieptenele dupa fiecare spalare. si clatestete cu apa curata... in cateva zile o sa fie ok - -

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru MDenisee):

Am folosit si nimic sad
Multumesc! Intr-adevar, nu stiu cat de bine ma clatesc pentru ca am parul lung...

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru Chinezw):

Incerc si samponul asta. Am folosit si sampon pentru barbati. Sampon, balsam si apoi otet. Incerc si asa, poate merge...

Răspuns utilizator avertizat
| Chinezw a răspuns (pentru PamfleticaTotHellenne):

Cumpara si un pieptene cu dintii desi. curata firul de par. avand parul mare matreata / parul se lipeste si nu ii da voie sa cada. asa dai cu pieptenele.
am patit si eu ca tine si eu asa ma spal. si e ok.si spala-l mai des de 2-3 ori p saptamana ( pana dispare ) apoi spala-l regulat 2 ori

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este bine să te vadă un dermatolog, trebuie să te limpezești foarte bine.
Pa, pa.

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru Legiuitoarea):

Da, mi-a spus acest lucru. Nu stiu cat de bine ma limpezesc, am parul lung si mi-e greu sa il clatesc. O sa incerc sa ajung din nou, poate rezolv ceva. Multumesc!

| marianarosu1994 a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa folosesti produse profesionale. Un sampon bun nu il poti gasi in Mega Image :)

Am avut si eu probleme mari si am folosit un sampon de la Wella...de atunci nu mai am probleme cu matreata. http://www.haircare.ro/......ive-1.html

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru marianarosu1994):

Am folosit... intr-adevar, e bun, numai ca dupa ce s-a obisnuit parul, a reaparut si matreata.