| AndaEd a întrebat:

Este buna dieta :
ora 8- un ceai
ora10- doua oua
ora12- un iaurt fara grasimi
ora14- o felie de paine prajita
ora16- suc de rosii
ora18- un mar

Am inceput sa tin dieta asta pentru ca nu ma simt bine in corpul meu, chiar daca majoritatea oamenilor din jurul meu spun ca nu sunt grasa. Dau un kilogram pe zi si vreau sa o tin un timp indelungat.

Este cineva care a mai tinut dieta si sa-mi spuna niste pareri?

DAU FUNDA!

9 răspunsuri:
| Swanda a răspuns:

Eu zic sa schimbi putin, cred ca te va ajuta mai mult sa slabesti.
Ora 8-ceai
Ora 10-un fruct
Ora 12-Ceva consistent, gatit sau nu.
Ora 14-o salata de rosii
Ora 16-ceva mai usor, un iaurt, etc
Ora 18-cativa biscuiti, cereale, o felie de paine cu gem.
Nu este bine sa te infometezi, asa ca iti recomand ca atunci cand simti nevoia sa mananci, sa o faci.In rest..totul depinde de tine.
Multa bafta!

| AndaEd explică (pentru Swanda):

Am incercat si dieta asta : Dimineata : Ceai, iaur si mar
Dupa amiaza : Pui la gratar, iaur si mar
Seara : 2 oua, iaurt si mar.
Dar am slabit 5 kilograme in prima saptamana si in rest, adica a doua saptamana nu am mai slabit mult. Si am renuntat. Vreau sa slabesc cat mai repede. De asta tin dieta asta. Chiar daca mi se face rau si mama zice sa nu o mai tin...

| BiuL a răspuns:

In primul rand eu as inversa ouale de la 10 cu ceaiul de la 8. In al doilea rand, nu prea ai proteine, o sa pierzi masa musculara nu grasime! Dupa aceea, mananci foarte putin, sub nivelu de calorii necesare, o sa ai carente de vitamine si minerale o sa te alegi cu anemii si alte probleme. In plus o sa iti distrugi stomacul, nu mananci nimic consistent, nu ai o cina! Rezisti de la 14 pana a 2a zi la 10 dimineata doar cu suc de rosii, mar si ceai? Nu e ok deloc.

| AndaEd explică (pentru BiuL):

Am mai zic, si mai zic odata. Nu prea ma intereseaza sanatatea. Pentru ca am deja mute probleme cu sanatatea si sunt cu moralu' pe jos pentru ca nu ma simt bine in corpul meu. As prefera sa slabesc si sa fiu acceptata de restul lumii si sa numai am despresie decat sa fiu sanatoasa si alte chestii.

Sper ca nu o iei in nume de rau.

| GeooGeorgianaBotea1996 a răspuns:

Da este foarte buna dieta asta o tin si eu si da rezultate

| AndaEd explică (pentru GeooGeorgianaBotea1996):

Si de cat timp o tii?

| GeooGeorgianaBotea1996 a răspuns:

De doua saptamani si eu aveam 62 kg atunci si acum am vreo 54

| ZambetDeGheata a răspuns:

Mananci mult prea putin, vrei sa slabesti sau sa te imbolnavesti?

| Swanda a răspuns (pentru AndaEd):

5 kg intr-o saptamana? Esti sigura? Mi se pare putin imposibil...