| CausingCatastrophy a întrebat:

La sfarsitul acestei luni vreau sa ma fac cu nuantator roscat inchis (eu fiind blonda), dar imi este frica pentru ca am auzit ca nuantatorul roscat pateaza parul blond,, este adevarat? ce firma de produse ar trebui sa folosesc ca sa nu se intample asta, helppp! Fundapuppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Dudeee03 a răspuns:

Si eu am, parul blons si amm facut cu nuantator rosu...coafezele mi-au spus ca dupa 8 spalari se va duce.dar nu sa mai dus veci..probabil ca parul blond,, fiind deschis este mult mai usor de colorat...dar acel nuantator mi-a intrat in pigment asa ca acel rosu nu sa mai dus doar dupa o tunsoare.happy asa ca ai grija!

2 răspunsuri:
| wertori a răspuns:

Mereu un nuantator nu este foarte bun si mai ales ca tu esti blonda si vrei sa te nuantezi roscat nu e o idee prea buna.Mai bine te-ai vopsi ca oricum iti va fi greu sa te intorci la culoarea ta indiferent ca folosesti vopsea sau nuantator...

| CausingCatastrophy explică (pentru wertori):

Da,dar nu vreau sa ma vopsesc, am 14 ani, tot ce vreau e sa ii dau o alta culoare parului pentru cateva zile/o saptamana-doua. daca o sa ma vopsesc va trebuii sa ma vopsesc mereu, si nu prea vreau sa-mi distrug parul atat de raustraight face