Doamne ce raspunsuri sa nu incerci sa mananci nesanatos doar pentru a te ingrasa! si eu sunt f slaba si m-am mai interesat da astfel de diete dar am ajuns la concluzia ca nu are rost. Imi place sa ma gandesc ca eu nu stau cu grija la mancare ca altii. Asa ca daca chiar vrei sa te ingrasi intreaba un nutritionist sau un doctor
Chiar nu stii sa-ti iei shaorme, chpsuri, chesti nesanatoase ? Dupa ce le cumperi le mananci si cred cred ca te vei ingrasa
Degeaba, sunt genul de persoana care oricat ar manca nu se ingrasa. Abia am pus 3 kg in 5 luni. Si crede`ma ca mananc non-stop!
Mananci non-stop noaptea? Dupa ce te vei ingrasa prea mult abia sa poti sa dai jos kg. puse in plus
Nu mananc noaptea Sau mai tarziu de 10.
Si cum vrei tu sa te ingrasi daca mananci ca la cura de slabire? Ia mananca si tu "non-stop" noaptea sa vezi cum o sa devii balenauta
Mananca multa ciocolata, eu mananc una pe zi dar nu prea ma ingras, tu poti manca mai multe poate merge si tarziu inainte sa dormi.Sigur iti place si tie ciocolata deci ar fi ceva ce ai face cu placere, si pui si kg, poate ...nu stiu sigur ^^
Buna, incearca sa mananci mai mult de 5 mese pe zi dintre care 2 dupa ora opt seara! de asemenea vizitele la mg sunt si ele utile mananca orice si in orice cantitate, beau sucuri acidulate, dormi mult, in ritmul acesta sigur te vei ingrasa:* succes
Poate e trasatura din familie asa e si la mine oricat as manca nu ma ingras multi spun c a seaman cu tata
Da cam asa ceva e si la mine.
Uite aici un articol care poate sa te ajute: http://ideipentrufemei.blogspot.ro/2012/09/vreau-sa-ma-ingras.html
Mananca in fiecare zi un castron cu orez, iar dupa 2 ore manaanca cartofi la greu! nu o sa probleme cu glicemia ( ca si cand ai avea diabet) si o sa te ingrasi mult. intr-o saptamana o sa te ingrasi vreo 2 kg jumate bafta!
Georgian1992 întreabă: