| Juliiia a întrebat:

Hei TPU, putin ajutor sunt putin indecisa in legatura cu niste diete...Stiti o dieta in care sa slabesti 5-7 kg in scurt timp? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| NorishorPhufos a răspuns:

Lasa dietele, nu sunt deloc sanatoase! Iti pot da niste sfaturi care si eu le urmaresc: 1bea foarte multa apa (preferabil plata). 2 Nu manca pe saturate, mananca des dar putin ( de ex cand te trezesti, la pranz poti sa mananci ceva mai consistent, la 4 ceva lejer si la cina tot la fel) si sa mesteci usor, sa nu mananci cu pofta. Mananca tot ce-ti place, dar cu limita ( eu sunt contra abtinerii la inghetata, dulciuri si tot ce ne place noua). 3 Fai putin sport. Eu asa slabesc. Sa stii ca daca slabesti brusc nu e deloc bine, te poti inbolnavi!

14 răspunsuri:
| alexsad a răspuns:

Pai ca sa slabesti mananca mai putin si fa sport multte asigur ca intr-o luna slabesti cel putin 5 kg funda

| AnOnIm20202020 a răspuns:

Da,stiu

| BikaBianca a răspuns:

Eu am slabit mancand doar fructe si legume...Mancam doar o data pe saptamana carne, in rest doar salate de fructe si legume! Am slabit in 3-4 saptamani 6 kghappy Dar daca tii dieta trebuie sa faci si sport: te sfatuiesc sa alergi in fiezare zi de dimineata intre 30-60 minute! Sper ca te-am ajutat:* Bafta!winking

| Juliiia explică (pentru AnOnIm20202020):

Poi spune

| Ketch a răspuns:

Hey... mananca putin si fa mult sport (de ex sa mergi la sala aproape zilnic, de 4-5 ori pe saptamana)sau fa ture de alergat in jurul blocului.
Dimineata mananca ceva usor, dar nici prea mult... de ex paine cu unt si ceapa, sau doar cu unt.
Dupa-amiaza mananca o supa sau o ciorba, de burta sau de legume in special ar ajuta.
Seara poti incerca o salata, paine cu vinete sau ceai si niste fructe.
Sper ca te-am ajutat!

| Juliiia explică (pentru BikaBianca):

Am vazut pe internet, dieta cu fructe si legume si 2 litri de ala pe zi..si nu stiu daca functioneaza! Apropo multumesc de ajutor!

| AnOnIm20202020 a răspuns (pentru Juliiia):

Bine

Răspuns utilizator avertizat
| scumpyy a răspuns:

Buna! Ca sa slabesti in scurt timp trebuie sa: incearca sa reduci din carne, peste, si oua, mananca fructe si legume pentru ca ele te ajuta foarte mult, fa sport in fiecare dimineata cand te trezesti si bineinteles incearca sa te abti de la zahar si tot ce e dulce!winking
Sper ca te-am ajutat! funda

| ktrinel a răspuns:

Sport foarte mult, legume si fructe, si ceai.

| BikaBianca a răspuns (pentru Juliiia):

Eu nnu am tinut-o pe aia...a tinut-o cineva dar a zis ca nu e buna...a slabit in 4 saptamani doar 3 kg! Eu am slabit prin asta!

| C3L1 a răspuns:

Eu iti sugerez:
1. Sa mananci fara paine
2.Sa mananci un singur fel de mancare
3.Sa nu mai mananci seara
4.Sa faci sport minim 30 min pe zi

Daca respeti aceasta dieta sunt sigur ca vei slabi si se va vedea mai repede decat crezi.

Era sa uit... dimineata mananci o felie cu gem(ar fi indicat) si un pahar cu lapte.Intre orele 4-5 ar fi indicat sa mananci si un mar.

BAFTA!
plz, te rog mult, dai Funda?

| Nina2697 a răspuns:

Dietele nu te ajuta cu nimic, iar dupa ce termini o dieta te ingrasi din nou, incearca sa nu mananci dupa ora 6 si nu exagera cu mancarea in timpul zilei.mananca normal.moderat din fiecare.

| CaptainUnicorn a răspuns:

Te sfatuiesc sa tii cont de ce zice lumea pe aici in legatura cu dietele, eu am slabit 10 kg intr-o luna si regret enorm ca am actionat fara sa gandesc pe lunga durata, mi-am dat organismul peste cap si nu e ca si cum pot sa dau timpul inapoi. Mancare sanatoasa si moderat, apa, sport, program de odihna, si iti garantez 100% ca tot ce e in plus pe tine o sa dispara si atunci cand cu stilul asta sanatos de alimentatie si viata nu o sa mai dai jos kilograme inseamna ca asa trebuie sa fii happy bafta!