| Anonimdarnuconteaza a întrebat:

Hei TPU vreau sa-mi fac suvite nepermanente ce produs ati recomanda (dar atunci cand dorm sa nu pateze perna) am vrut sa-mi fac cu spray dar mi s-a zis ca pateaza foarte tare. ma puteti ajuta?
FUNDA!

Răspuns Câştigător
| BlueLifeOfficial a răspuns:

Pentru suvite blonde poti sa folosesti apa oxigenata si despre rimelul de par nu am o parere prea buna...il poti folosi dar iti intareste parul si dupa aia iti sta ca "sarma"hee hee

5 răspunsuri:
| BlueLifeOfficial a răspuns:

Daca ai parul mai deschis incearca sa te faci cu sampon colorant care se duce dupa 3-4 spalari, sau mai poti folosi albastrul de metilen sau violetul de gentiana.

Funda?

| xFakeSmilex a răspuns:

Incearca cu șamponul nuanțator. Are rezultate foarte bune, nu pateaza perna sau alte obiecte pe care...te așezi. Acesta rezista foarte bine și se inlatura prin simpla spalare a parului.

| IateyourCookie a răspuns (pentru BlueLifeOfficial):

A spus care NU pateaza... albastrul de metil si voletul de gentiana pateaza, le-am incercat eu... nu mai cere funda daca dai raspunsuri aiurea straight face

| Anonimdarnuconteaza explică:

Inafara de sampon ce pot sa mai folosesc? am mai auzit de "rimel de par" e bun? Si apropo vreau suvite blonde su roz big grin

| BlueLifeOfficial a răspuns (pentru IateyourCookie):

Daca merit primesc funda si pot cere cand vreau tongue