Buna! Într-un timp și eu foloseam ulei de argan dar la mine nu avea niciun efect asupra părului după mi-am spus multe persoane sa imi iau șampon de cal și în câteva luni mi-a crescut părul înapoi! Te sfătuiesc să l încerci?
Sper ca te-am ajutat
Creste destul de incet parul natural, 3 cm in trei luni, deci trebuie rabdare.Bineinteles ca ajuta stimularile cu ulei de argan, cel mai simplu e sa folosesti Parusan daca ai posibilitatea si sa astepti
Nup. Uleiul de argan, nu ajuta la cresterea parului.
Foloseste ulei de ricin. Este foarte ieftin, si il gasesti in orice farmacie. Costa in jur de 5-6 lei.
Eu l am folosit si chiar a dat,, roade". L am aplicat DOAR la radacini, si ai grija sa nu curga pe linia parului sau pe fata pentru ca o sa iti creasca par
Eu l-am mai folosit pe sprancene, si mi-am umplut golurile. De asemenea si pe gene.
Baftaaa
Incearca o masca pe care o folosesc eu:o fiola de vitamina A, o lingura de ulei de ricin si un galbenus de ou.fa o ''maioneza '' din cele 3 ingrediente si aplic-o pe toata lungimea parului, frecand bine radacinile parului.acopera-ti parul cu un prosop pentru 4 ore. poti face acest tratament in fiecare zi, daca vrei...sau macar de 2 ori /saptamana.
Pai foloseste incontinuare si ai rabdare, nu are rost sa ungi parul cu uleiuri, mai bine iei ceva vitamine pastile.Creste incet in mod normal nu ai ce face
O să îl încerc și eu, dar cum îl folosești? Trebuie să stai cu el pe păr?
In cateva saptamani, dar eu am facut tratamentul zilnic!
Da,in fiecare zi, dar daca nu ai timp, macar de 2 ori/saptamana, n-are ce sa faca rau un galbenus, o lingura de ulei de ricin si o fiola de vitamina A...