In primul rand acel gri pe care tu l-ai achizitionat este doar un nuantator, iar sa obtii par gri cum doresti tu este greu, deoarece trebuie cumparata vopsea gri.Si mama mea a incercat sa si-l faca gri ca avea nuantator gri [ si acum il am ] si nu a obtinut absolut nimic.
Ce te sfatuiesc eu sa faci : ori mergi la salon si te face acolo [ vei da ceva banuti dar va merita si nu iti vei strica parul acasa cu alte teste si produse], ori te vopsesti mov iar apoi ti se va decolora in gri [ eu asta am de gand vara aceasta, sa ma vopsesc mov/mov-pastel iar apoi se va decolora in gri.]Culoarea e minunata.
Ar trebui sa iei o pauza, sa spun in jur de 2 saptamani, risti sa iti deteriorezi de tot parul, poti ajunge chiar si la chelire. vopselele din comert sunt de proasta calitate, tie iti trebuie ceva profesional. iti recomand vopseaua yellow, poate are si nuanta ta si prinde foarte bine numai ca acum trebuie sa fii atenta ce oxidant alegi.
Vopseaua am comandat`o depe Altex.ro si oxidantul era de 12% cand m-am decolorat. am facut destule prosti asa acasa... zici sa merg la un salon si tu?! Chiar sunt obsedat de culoarea aia vreau sa o fac permanenta.
Au ei tot ce trebuie.Tu poti sa iti duci produsul acolo daca vrei si le spui ce ai incercat sa faci si ce nu ti-a iesit. Apoi stilistul respectiv va veni cu un raspuns pentru intrebarea ta, iti va explica de ce nu a iesit ce ti-ai dorit, si te va face el.
Desigur nu vorbim de un salon de proasta calitate de la coltul strazii.