anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei vreu sa ma tund am parul aproap pana la fund si vreau sa ma tund cam cu 10 cm sub umeri dar nu sunt prea sigura daca nu imi va parea rau

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca vrei sa te tunzi nu vad de ce ti-ar pare rau.Doar nu te obliga nimeni. Tunde-te.

| Lynna a răspuns:

Buna. Daca tu chiar vrei sa te tunzi, nu ar trebui sa-ti para rau. Eu personal nu as face asta, dupa anii intregi in care a crescut atat de lung. Gandeste-te foarte bine!

| Pricked a răspuns:

Iti va parea rau, dar iti va trece.

| Frank51 a răspuns:

O colega de-a mea avea parul pana la fund si s-a tuns, i-a parut rau la inceput, dar a realizat ca a facut ce trebuia!

O sa arati mai bine.

| Felys a răspuns:

Vine vara acum, caldurile, e greu cu parul lung, este o idee buna sa il mai scurtezi, nu are de ce sa iti para rau

| adelinarozica a răspuns:

Multumesc mult tuturor

| Laura927 a răspuns (pentru adelinarozica):

O sa iti para rău, incearca si tu niște coafuri diferite sau cel putin ia 5 centimetri din el sa vezi cum te simti!

| adatha a răspuns:

Nu iti face griji si eu am avut parul foarte lung dar m-am tuns pana la jumatatea spatelui vara trecuta iar cand am vazut ca imi sta bine mm-am tuns pana la umeri in forma de v.In primele zile nu imi place dar acum imi iubesc parul
Asa ca tunde-te fiecare fata e frumoasa in felul ei plus ca vine vara si nu cred ca vrei sa stai numai cu parul prins nu?
Pwp sper ca te.am ajutat. fundita?

| zubulica a răspuns:

Eu aveam parul cam pana la cot si m-am tuns pana la umeri si am plans o saptamana. daca as fii in locul tau as face o schimbare in sensul alta forma dar nu las tunde chiar asa de scurt.cel mai probabil o sa iti para rau :p

| BettaxDraggo a răspuns:

Cum vrei tu si daca te tunzi nu iti va parea rau, si eu aveam parul foarte lung, mi l-am tuns, pe moment nu eram fericita dar pe urma mi-a trecut.