La 13 ani nu ar trebui sa iti faci griji ca esti grasa sau slaba. Cand vei fi mai mare o sa ai destule probleme cu astea. Carpe diem [ traieste clipa ] nu te agita, si la 40 de kg ar trebui sa.i multumesti mamei tale ca nu te.a facut obeza. Esti slaba :d.
Da, esti slaba, raportul inaltime - greutate trebuie sa fie diferenta de 10 adica sa ai 55 kg, nu esti grasa deloc, esti chiar mai slaba decat trebuie... deci, lasa obsesiile
Esti in mod evident mult mai slaba decat trebuie folosind raportul inaltime-greutate (ar trebui sa ai undeva in jurul a 48-52 kilograme). Ar trebui sa incepi sa mananci mai mult un pic, risti sa ai probleme in viitor daca vei ramane la aceasta greutate.
Nu ma abtin sa nu mananc, chiar mananc tot timpul ciugulesc cate ceva dar nu se pune pe mine
Aa..cum zice si capsuniq..nu iti fa griji ca nu se depune pe tine, esti micuta si eu la 13 ani eram slabanoaga :d si acum se vede un pic sunculita.e bine ca poti sa papi fara griji
Pai...In primul rand nu trebuie sa te alarmezi sau ceva de genul petru ca ai o greutate normal. Ideea e ca mintea omului e forte dezvoltat si poate sa iti joace feste. E normal sa te vezi slaba sau grasa inalta sau scunda. Concluzia e ca ai o greutate potrivita si o sa te obisnuiesti cu iluziile astea.
Nu esti grasa deloc, trebuie sa iti schimbi ideile astea, pentru ca nu iti vor face bine. Nu cred ca vrei sa devii anorexica.
Si eu eram odata la fel ca tine si ma vedeam grasa la burta mai ales. Dar mi-am schimbat idea cand am vazut ca toti ma bateau la cap sa nu sunt grasa.
Bună.
Ai o imagine obsesivă!
Ești slabă, trebuie să mai pui 10 kilograme, cel puțin.
Pa, pa.
oblicro1234567 întreabă: