Ce fel de banchet, a 8a, a 12a, facultate? Eu zic sa iti iei rochie in culoare puternica, mie imi place foarte mult chartreuse cu aia sigur esti remarcata. Intreaba colegele daca iau rochii lungi sau scurte sa iti faci o impresie si tu ia invers decat majoritatea sau poti lua o rochie mullet. SI ia un accesoriu supriza, poate o palarie (sigur nu mai ia nimeni asa ceva) sauma rog ceva accesoriu supradimensionat de par, un plic unicat care sa iasa in evidenta prin design sau culoare sau cercei mari, impozanti, dar atunci sa iti prinzi parul. La machiaj ajuta un ruj puternic de exemplu rosu, burgundy, corai.
Ai dreptate...Nu cred ca va fi persoana care sa nu te observe
Uite aici cea mai tare rochita pentru asemenea momente:https://www.facebook.com/......media/set/
Sora mea mai mare cand a facut banchetul era simpla intr-o rochie neagra cu parul ondulat..Si a castigat Miss Banchet.
Sfaturi. Un look Turquoise!
1.Imbracaminte : Sa porti o rochie pana la genunchi ( de preferat culoarea Turquoise ). Pantofi tot de culoare asta.
2.Machiaj : Daca ai culoarea Turquoise la machiaj pentru ochi da-te si cu ala dar sa nu fie strident.Cu creion te poti da dar tot la fel sa nu se observe de la 1 km. departareCu rimel normal ca te poti da.
3.Coafura : Daca ai parul lung si ondulat ( sau cret ) ca sa atragi privirile poti sa ti-l indrepti cu o placa de par.
4.Accesorii : Ia-ti cateva bratari si o posetuta micuta Turquoise ( daca vrei sa ai un look Turquoise )
La sfarsit daca este seara cand faceti banchetul cred ca va fi frig. Iti iei o gecuta neagra ca sa nu te observe.Si atunci cand iti dai jos geaca toate privirile vor fi atintite spre tine!
Poti incerca si o alta culoare ca look dar Turquoise ( turcoaz ) nu prea foloseste lumea. Si de asta ti-am sugerat asemenea look.
Atat am avut de zis! Pa'pa!
LittttleMonster întreabă: