Buna!
Stai 5 minute pe zi cu 2 felii de castraveti pe ochi, timp e o saptamana, poate chiar mai mult si o sa vezi rezultate;). Sau cu 2 linguri asezate ceva de genul: http://www.google.ro/......tp?/imgres tot asa 5 minute in fiecare zi.
Si multa odihna, incearca sa te culci mai devreme seara
Sper ca te-am ajutat;)!
Bună.
Toată lumea are ceracăne, inclusiv eu.
Cremă pentru zona ochilor pentru hidratare, comprese reci, anticearcăn dar și multă odihnă.
Pa, pa.
Buna.
Si eu am cearcane si sunt cam in aceeasi problema.
Paii eu am incercat un anti-cearcan de la Avon dar nu da rezultate. Puneti gheata unde ai poate mai scapi. Sau incearca sa te odihnesti mai mult.
Mult succes!
Este un gel la farmacie cu 40 de lei care functioneaza dat nu dispar de tot doar le ascunde
In primul rand nu incerca cu creme "minune", anticearcane de la Avon sau alte firme, pentru ca chiar daca pe moment te ajuta pe timp indelungat o sa iti faca numai rau.
In al doilea rand, mitul ca ai cearcane din cauza ca nu dormi e fals! Intr-adevar si somnul te ajuta intr-un anumit fel dar nu asta e factorul cel mai important. Cel mai important e sa bei apa, cel putin 2l/zi, pe langa asta mananca multe fructe, legume; daca ai un stil de viata haotic cu chipsuri, macare fast-food, Coca, cafea, tigari etc e normal ca si acesti factori sa iti influenteze aspectul pielii.
In al treilea rand eu am mi-am atenuat cearcanele cu pliculete de ceai de musetel. Fierbi apa, pui 2 pliculete de ceai de musetel, le lasi sa se raceasca apoi le pui pe ochi si le tii macar o ora(ideal ar fi toata noaptea). Am facut acest "ritual" timp de 2 saptamani, pe langa o dieta echilibrata si chiar a mers! Pentru un rezultat imediat, nu am incercat, poti sa lasi peste noapte 2 lingurite la congelator, iar apoi dimineata sa le lasi peste ochi 5 minune.
Sper ca te-am ajutat!
Si nu uita sa dormi macar 7-8 ore/ noapte.
E cam imposibil. si eu am dar la mine este o problema veche. Incearca un anti-cearcan de la Avon sau Oriflame.
LoveMyDool întreabă:
DaciaRomania întreabă: