| Madddi a întrebat:

Heii big hug. Anul acesta, sunt la moda pantalonii inflorati gen " pantaloni de pijama"? Am nevoie de raspuns urgent!. Niste site'uri, ceva. FUnda!

15 răspunsuri:
| Reek54 a răspuns:

Niste porcarii de pantaloni, de-aia le si spune pantaloni de pijama. pijamaua e facuta sa o porti seara si in timpul somnului ca sa te simti comod si lejer, nu in timpul zilei, nu iti recomand, deoarece vei fi luata in ras, si inca un sfat. nu te mai lua dupa moda ci poarta doar ce-ti place.

| Madddi explică (pentru Reek54):

Pai. ca sa fiu sincera, imi plac.:d

| Reek54 a răspuns (pentru Madddi):

Hmm... daca iti plac, poarta. dar mie si tuturor baietilor pe care ii cunosc nu ne plac fetele care poarta pantaloni dintraia, ba mai mult. cum ti-am spus le luam in ras.

| Madddi explică (pentru Reek54):

Mai, mai. Si daca si fetele o sa rada de voi, din alte motive?laughing

| Reek54 a răspuns (pentru Madddi):

Asta e alta treaba, eu am raspuns intrebarii tale, eu prefer sa-mi spuna cineva in fata daca nu ii place ceva la mine si eu analizez si daca consider ca e gresit, schimb, asa am facut si cu unele prietene le-am spus in fata, unele au ascultat, altele tot cum vor ele au facut, e alegerea ta.

| Shatteredx a răspuns:

Vai ce mai radeam cu fostii colegi cand vedeam cate una-n pijamale din alea pe strada

| Madddi explică (pentru Shatteredx):

(Shatteredx ). Crede-ma ca anul trecut si eu m-am ras de prietena mea, cand am vazut-o cu pantaloni de'astia.laughing)

| Shatteredx a răspuns (pentru Madddi):

Ai dreptate, ai idee de unde pot sa cumpar si eu o pereche? Macar stiu ca-mi pot da drumul oricand in pantaloni, pana se aduna mierea pot colinda tot orasul

| crissa20 a răspuns:

Da, sunt foarte la moda!:d majoritatea fetelor au o perreche de,, pijamale'' in garderoba sa pentru varatongue asa ca daca iti plac, cumpara-ibig grin nu mai asteptabig grin

| AroundZendaya a răspuns:

Da, chiar sunt happy Sunt la moda pentru ca sunt comozi si largi. Si li se spune " pantaloni de pijama " pentru ca arata ca pantalonii de pijama laughing

| Madddi explică (pentru AroundZendaya):

Sigur sunt?laughing
Am gasit o pereche destul de draguti. si nu stiu ce sa fac :-s. Sa ii cumpar, sau nu?thinking

| anonim_4396 a răspuns (pentru Madddi):

"Ce porti lele chelbe-n cap?
Daca-i moda, ce sa fac?!"
Vezi intii daca iti sta bine in ei, daca este stilul tau, daca... si la urma moda.

| Madddi explică (pentru anonim_4396):

Uhm....pai stilul meu nu este :d.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Madddi):

Atunci, mai bine renunta decit sa te simti jenata cind te intilnesti cu cineva la a carei parere tii, sau care se uita ironic. Acesta este sfatul meu. Tu decizi.

| AroundZendaya a răspuns (pentru Madddi):

Pai, daca chiar iti plac si te simti bine in ei, poti linistita sa ii iei, este alegerea ta. Dar, daca este doar in legatura cu moda si nu iti plac cu adevarat, nu face greseala asta, te rog eu!