Da, chiar sunt Sunt la moda pentru ca sunt comozi si largi. Si li se spune " pantaloni de pijama " pentru ca arata ca pantalonii de pijama
Vai ce mai radeam cu fostii colegi cand vedeam cate una-n pijamale din alea pe strada
Sigur sunt?
Am gasit o pereche destul de draguti. si nu stiu ce sa fac :-s. Sa ii cumpar, sau nu?
(Shatteredx ). Crede-ma ca anul trecut si eu m-am ras de prietena mea, cand am vazut-o cu pantaloni de'astia.)
"Ce porti lele chelbe-n cap?
Daca-i moda, ce sa fac?!"
Vezi intii daca iti sta bine in ei, daca este stilul tau, daca... si la urma moda.
Ai dreptate, ai idee de unde pot sa cumpar si eu o pereche? Macar stiu ca-mi pot da drumul oricand in pantaloni, pana se aduna mierea pot colinda tot orasul
Atunci, mai bine renunta decit sa te simti jenata cind te intilnesti cu cineva la a carei parere tii, sau care se uita ironic. Acesta este sfatul meu. Tu decizi.
Pai, daca chiar iti plac si te simti bine in ei, poti linistita sa ii iei, este alegerea ta. Dar, daca este doar in legatura cu moda si nu iti plac cu adevarat, nu face greseala asta, te rog eu!
Niste porcarii de pantaloni, de-aia le si spune pantaloni de pijama. pijamaua e facuta sa o porti seara si in timpul somnului ca sa te simti comod si lejer, nu in timpul zilei, nu iti recomand, deoarece vei fi luata in ras, si inca un sfat. nu te mai lua dupa moda ci poarta doar ce-ti place.
Da, sunt foarte la moda!:d majoritatea fetelor au o perreche de,, pijamale'' in garderoba sa pentru vara asa ca daca iti plac, cumpara-i nu mai astepta
tunechimarionette întreabă:
DaciaRomania întreabă: