Bună! Poţi folosi măşti pentru accelerarea creşterii părului [nu sunt aşa scumpe, le gaseşti oriunde], dar dacă ai părul gras recomand mai degrabă un şampon, măştile doar l-ar face şi mai gras.Mai sunt nişte sprayuri la Avon dar mai bine nu, le-am încercat chiar eu şi nu sunt prea bune.
Aşa e, dacă mergi la coafor probabil îţi va tunde mai mult decât vârfurile, aşadar roagă-ţi mama/o prietenă pricepută să te tundă ea, iar ele în mod sigur vor lua doar cât este necesar. :]
Tunzi varfurile, n-ai ce face. Daca nu vrei tot dintr-odata, cel putin 1 cm pe lună, ca sa se regenereze si sa revii la normal. Daca te vopsesti (apropo, cati ani ai?), parul creste mult mai repede, se observa la rădacină.
Nu iti fa nici o masca, daca sunt arse nu e bine sa folosesti nimic! Trebuie sa tai din varfuri, nu mai mult de 1 cm, asta e singura metoda eficienta pentru firele de par despicate. Cu un cm mai putin nu-i bai. Sper ca te-am ajutat!
Incearca sa-ti faci o masca cu ulei de ricin, ulei de masiline si galbenus de ou...
pentru grabirea cresterii este foarte bun uleiul de ricin iar pentru parul uscan uleiul de masline ..stai cate 2 ore inainte sa iti faci baie pe cap cu masca si dupa cateva spalari se vad rezultatelor ..Toate cele bune
Crede-ma, nu rezolva nimic cu uleiul de ricin, cel de masline sau cu galbenusul de ou. Nimic! Până nu si-l taie (partea despicata, arsă). Ti-o spun din experienta. Abia apoi după ce se tunde si-l poate păstra asa cum zici tu, cu masca respectiva (ca sa nu se mai ajunga la despicare). E ca si cand ai vopsi gardul fara sa-l cureti inainte de impuritati. Nu tine, vopseaua se cojeste. Si ai lucrat degeaba. Asa si aici. Să tunda ce e rău, sa pastreze partea buna si sa faca in continuare asa cum o sfatuiesti tu. Probabil ea si l-a ars si din cauza uscatorului de păr, poate i-a dăunat si prosopul cu care si-a "frecat" părul după baie etc.
Da ai reptate si tu, daca nu doreste sa isi atat de mult din varsfuri sa o faca treptata si dupa sa renunte uscatorul de par un timp sau la placa...eu am probleme din cauza ca folosesc placa, avand parul cret mi-l indrept mereu si va imaginati "cat de bine ii face".Am inceput de ceva timp sa imi fac acesta masca si sunt multumita de rezultate.Numai bine
Wau, ce n-as da sa am si eu părul cret ca al tau! Nu-l mai indrepta, e o raritate si o frumusete sa ai par natural! Il strici si e pacat! La mine dureaza cate o ora sa-mi ondulez parul...Lasati-l asa ca e atat de frumos! te invidiez!
Daca vrei sa-ti creasca mai lung trebuie sa-ti tai varfurile in fiecare luna cand vezi ca sunt despicate, mai mult de un cm nu`ti taie din el. Eu in fiecate luna imi tai din el si imi creste parca mai repede fata de cum imi creste mie.
Buna! Si eu aceeasi problema ca tine, uite un link care te poate ajuta-http://www.google.com/......http?/url Mult noroc!
Prin aceeasi situatie am trecut si eu...si mi-am facut curaj si mi-am luat foarte putin din varfuri. Mi-a crescut 4 centimetri in 3 luni.