Incearca sa-ti faci o masca cu ulei de ricin, ulei de masiline si galbenus de ou...
pentru grabirea cresterii este foarte bun uleiul de ricin iar pentru parul uscan uleiul de masline ..stai cate 2 ore inainte sa iti faci baie pe cap cu masca si dupa cateva spalari se vad rezultatelor ..Toate cele bune
Tunzi varfurile, n-ai ce face. Daca nu vrei tot dintr-odata, cel putin 1 cm pe lună, ca sa se regenereze si sa revii la normal. Daca te vopsesti (apropo, cati ani ai?), parul creste mult mai repede, se observa la rădacină.
Bună! Poţi folosi măşti pentru accelerarea creşterii părului [nu sunt aşa scumpe, le gaseşti oriunde], dar dacă ai părul gras recomand mai degrabă un şampon, măştile doar l-ar face şi mai gras.Mai sunt nişte sprayuri la Avon dar mai bine nu, le-am încercat chiar eu şi nu sunt prea bune.
Aşa e, dacă mergi la coafor probabil îţi va tunde mai mult decât vârfurile, aşadar roagă-ţi mama/o prietenă pricepută să te tundă ea, iar ele în mod sigur vor lua doar cât este necesar. :]
Daca vrei sa-ti creasca mai lung trebuie sa-ti tai varfurile in fiecare luna cand vezi ca sunt despicate, mai mult de un cm nu`ti taie din el. Eu in fiecate luna imi tai din el si imi creste parca mai repede fata de cum imi creste mie.
Crede-ma, nu rezolva nimic cu uleiul de ricin, cel de masline sau cu galbenusul de ou. Nimic! Până nu si-l taie (partea despicata, arsă). Ti-o spun din experienta. Abia apoi după ce se tunde si-l poate păstra asa cum zici tu, cu masca respectiva (ca sa nu se mai ajunga la despicare). E ca si cand ai vopsi gardul fara sa-l cureti inainte de impuritati. Nu tine, vopseaua se cojeste. Si ai lucrat degeaba. Asa si aici. Să tunda ce e rău, sa pastreze partea buna si sa faca in continuare asa cum o sfatuiesti tu. Probabil ea si l-a ars si din cauza uscatorului de păr, poate i-a dăunat si prosopul cu care si-a "frecat" părul după baie etc.
Nu iti fa nici o masca, daca sunt arse nu e bine sa folosesti nimic! Trebuie sa tai din varfuri, nu mai mult de 1 cm, asta e singura metoda eficienta pentru firele de par despicate. Cu un cm mai putin nu-i bai. Sper ca te-am ajutat!
Da ai reptate si tu, daca nu doreste sa isi atat de mult din varsfuri sa o faca treptata si dupa sa renunte uscatorul de par un timp sau la placa...eu am probleme din cauza ca folosesc placa, avand parul cret mi-l indrept mereu si va imaginati "cat de bine ii face".Am inceput de ceva timp sa imi fac acesta masca si sunt multumita de rezultate.Numai bine
Wau, ce n-as da sa am si eu părul cret ca al tau! Nu-l mai indrepta, e o raritate si o frumusete sa ai par natural! Il strici si e pacat! La mine dureaza cate o ora sa-mi ondulez parul...Lasati-l asa ca e atat de frumos! te invidiez!
Buna! Si eu aceeasi problema ca tine, uite un link care te poate ajuta-http://www.google.com/......http?/url Mult noroc!
Prin aceeasi situatie am trecut si eu...si mi-am facut curaj si mi-am luat foarte putin din varfuri. Mi-a crescut 4 centimetri in 3 luni.