| dudy99 a întrebat:

Heiihappy. In curand o sa vina Craciunul si nu stiu ce sa le cer parintilor. Cea mai buna idee primeste fundita

Răspuns Câştigător
| LoveForShania a răspuns:

Buna.
Mie parintii nu imi cumparaaa multe si marunte, imi cumpara una/doua/trei chestii dar valoroase.
De ex. anul trecut mi-a luat mama vitrega un set de make up complet [ farduri,pensule,gloss,rimel, tus], tata un Nokia n97 si bunicii mi-au luat un lantic de aur cu initiala A [anna:x] :p
Asa poti sa le ceri si tu :* Chestii valoroase.
Ma rog, depinde de bugetul fiecaruia. :|
Eu anuu` asta o vreauu pe asta :x si ce mai vor ei sa imi iaa :
http://deepinvogue.ro/produs/salopeta-mexton-decupata-in-fata-cu-pietricele

Succes >:D<

19 răspunsuri:
| push2gl a răspuns:

Sa te iubeasca si sa te ocroteasca in continuare

| arinuca a răspuns:

Un telefon

| HaLoG3N a răspuns:

Cat mai multewinking

| LiIiA a răspuns:

Pai mie imi place sa ant la chitara si am avut posibilitatea de imi luauna acum ma simt implinita asa ca iti recomand o chitara ca te face fericita sua in cazut in care nu-ti place s canti si nu ai voce cere un animalut adevarat un caine de exemplu adaca i unde sla tii
daca nu cerei bani si iti cumperi tu ce vrei daca tiam fgost de folos fundita plz.:X:X:*:*

| CosminHaarp a răspuns:

Nu stiu un skateboard ce-ti place tie poate un joc video o excursie cu parintii ceva de genul asta

| IMC90 a răspuns:

Un fotocopiator laughing

| DiamondEyes a răspuns:

Un laptop
A new phone
Un instrument muzical
Un animalut de companie
O excursie
Un i-pad /ipod laughing

cam atat big grin

| DrunkenRat a răspuns:

Dulciuri,
aparat foto pentru facebook laughing,
dulciuri,
haine,
dulciuri,
o cartela de reincarcare,
dulciuri,
iubire,
dulciuri,
bani (nu prea merge de craciun),
dulciuri.happy

Eu cand eram mica ceream sa mi se instaleze jocuri pe pc laughing niciodata nu am putut renunta la ideea de "tehnologie". Acum as vrea un sarpe, dar "nu ma lasa". (oricum ajung eu la facultate devil )

caramela
| caramela a răspuns:

Buna Dudyhappy cred ca cel mai important e sa te rogi pentru binele alor tai parinti, sa fie sanatosi, sa isi mentina locul de munca, si cu siguranta veti avea ce primi de sarbatori, daca nu sunt sanatosi, isi pierd locul de munca ce e de facut? vei plange ca nu ai primit nimic? s-au vei fi multumit/a ca abia au facut rost de ceva pentru a avea ce pune pe masa. daca pana acum ai primit daruri de sarbatori, cu siguranta ca si anul asta vei primi.happy

| dacia63 a răspuns:

Buna,
adica vrei sa spui ca in timpul anului nu le ceri nimic, ei nu iti fac cadouri decat de Craciun? hmmmmmmmm nu prea cred!
Daca tot e ceva special pentru tine Craciunul cerei tatalui tau sa se travesteasca in Mos Gerila (Craciun) si fii sigur ca ceva ceva pune el in sac!

| AlexxxRo a răspuns:

Ce funda vrei ma esti nebun? Omul a intrebat ce sa le ceara nu ce sa le dea.

| Classy a răspuns:

Pai chiar nu stiu ce preferinte si hobby-uri ai tu...de exemplu eu imi doresc un nou aparat foto mai performant cu care sa pot face poze cu prietenii oriunde ma duc...Din moment ce nu ai mentionat ce tip de cadou ai vrea, ti-as recomanda: intrumente muzicale(daca esti pasionata de asa ceva); un animal de companie; sau aparate electronice. sau haine de ultima "fita"batting eyelashes pa pa big hug :*:*:*

| MioaraParalescu a răspuns:

Un calculator,o chitara,un laptop,un iphone,o tableta, o camera noua, BANI laughing

| ScreamoEmoGirl a răspuns:

Poii... cereismugsmug

un volan din ala cu pedale de instalat la calc si poti conduce
dulciuri
un BMXsmug>hee hee
set hannah montana de facut parul
un tort
bani...
o excursie unde vrei tu
iubire

sanatate

cam atat:*:* sper ca team putut ajuta
aa era sa uit si un i phonehee hee

| AliceThai a răspuns:

Ideea era sa oferi, nu sa ceri.

| ElizzaTPU a răspuns:

Sa-ti cumparaturi tot ce iti doresti de pe www.fiora.ro
Gasesti tot ce ai neveoie: imbracaminte, accesorii, ugg, caciuli la moda, manusi etc.;)

| alecsasweet a răspuns:

Sa iti spun ce le'as cere eu:
- haine
- un telefon mai misto decat cel pe care il am acum [gen un HTC Sensation, LG Optimus Black, BlackBerry Bold]
- un laptop
- dulciuri
- bani
big grin

| PustoaicacuochiiCaprui a răspuns:

Buna. Paii anul trecut tata mi-a luat un Laptop iar mama mi-a luat un Samsung gt 3300k.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru alecsasweet):

HTC Sensation?! Galaxy S3 tatii! love struck