| Elenaaa23 a întrebat:

Heii TPU, cum as putea desena niste paiete pe o bluza, adica vreau sa arate ca niste paiete sa se inteleaga ce sunt si nu stiu cum sa le fac sa straluceasca sa zic asa... Imi place designul si am o rochita desenata pe care nu am terminat-o pentru ca mai trebuie sa desenez paietele si nu stiu cum...Ma poate ajuta cineva? happy

6 răspunsuri:
| jokiss a răspuns:

Exista vopsea pentru haine cu care iti pictezi hainele cum vrei...

| BiuL a răspuns:

De ce sa desenezi? cumpara paiete de la mercerie si lipeste-le sau coase-le pe rochie.

| GlossyBabe a răspuns:

Deseneaza paietele si lasa in fiecare cerc cate un cerculet alb sau pune peste o pat a mica de lac alb sau ceva rezistent(aia va fi stralucirea) si dupa poti sa dai cu niste lipici rezistent si pune peste sclipici pentru unghii! Fundita?

| Elenaaa23 explică (pentru jokiss):

Nu, nu vreau sa imi pictez hainele...Este desenat, vreau sa spun pe foaie, incerc sa desenez o rochie si nu stiu cum sa ii desenez paietele...

| Elenaaa23 explică:

Poate nu am explicat foarte bine...paietele nu vreau sa le desenez pe o rochita de-a mea ci pe una desenata la randul ei pe hartie si de aia nu stiu cum sa le fac sa arate ca niste paiete ca nu pot desena doar niste cerculete, ca nu se intelege sad...

| jokiss a răspuns (pentru Elenaaa23):

Poti colora culoarea dorita a paietelor si locul unde vrei sa fie, si poti trage foarte simplu o sageata si sa precizezi ce sunt... nu trebuie sa desenezi exact paiete, una cate una...