| LoveBreakdance2 a întrebat:

Heii TPU! O prietena mi-a recomandat sa ma dau cu pamant pe fata si sa astept 10 min dupa aia sa ma spal bine pe fata. Eu inca nu am incercat. Ce credeti e bine?. dau funda. ( e pentru ca sa dispara acneea) :*

Răspuns Câştigător
| tuGatita a răspuns:

Din atatea sute de produse pentru acnee desteapta aia te sfatuieste sa te dai cu pamant pe fata? Nebuna sa fii sa faci asa ceva. Daca e atat de inteligenta si atotstiutoare las-o pe ea sa se dea cat vrea. In cazul in care s-a referit la argila ok, e cu totul altceva. Dar pamant laughing OMG. Ia mai bine de la farmacie un sapun cu sulf si spala-te cu el. Sau cere si tu o crema antiacnee dar nu incerca ideile 'prietenei" tale

16 răspunsuri:
| Valentin22 a răspuns:

Cred ca este o mare prostie. eu zic sa nu incerci o sa te manance fata

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Aiurea! Uite aici sfatul unui medic: http://www.sfatulmedicului.ro/Acneea/tratament-naturist-pentru-acnee_1427

| AlexandruVlad432 a răspuns:

Eu nu ti-as recomanda laughing

| INGEEERAS a răspuns:

Pare destul de ridicol dar nu imposibil ea a incercat?/

| EmaS a răspuns:

Poate ca s-a referit sa folosesti argila.http://www.divahair.ro/......e_invidiat

| Kafeeaua a răspuns:

Sincer am argumente si pro si contra, deamenea am si o intrebare.
O vorba spune ca si noi am fi facuti din pamant. Poate e adevarat. Asta nu ar strica cu nimic pamantul pe fata ta, dar dupa cum demonstreaza stiinta, suntem construiti din carne. Pamantul contine diferite substante toxice, sunt diferite tipuri de sol. Sunt diferite insecte minuscule pe care tu nici nu le vezi si le poti aplica pe acnee. Mai bine mergi la o farmacie, cumperi ceva indicat de doctori pentru asta, decat sa te dai cu pamant si putand chiar sa o si dezvolti. Aici nu ar merge si proverbul: "Incercarea moarte n-are". Crede-ma nu incerca si asculta toate prostiile, mai bine spalate cu ceai in fiecare seara si dezinfecteaza, o sa fie mai bine, decat sa o dezvolti si sa o infectezi. Ca exemplu sa iti dau o taietura. Daca te tai si dai cu pamant pe carnea vie, daca intra in acea taietura pamant sau noroi, nu se infecteaza? Crezi ca cu acneea este altfel?

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Azazea a răspuns:

rolling on the floor)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) oh god cat am rasrolling on the floor))))))))))))))
raspunsul e NU
rolling on the floor)))))))))))))

| AngelliGina1981 a răspuns:

Se referea la argila, e foarte sigura si te ajuta cu acneea, o gasesti in farmacii si supermarketuri, magazine naturiste.

| JustMusic a răspuns:

Cred ca ai inteles tu gresit ce ti-a recomandat ea, nu pamant din gradina mergi iei niste lut din curte si te dai pe fata, asta e o prostie, ea cred ca ti-a spus despre argila pe care o gasesti la farmaci naturiste si care din cate stiu ajuta la acnee.

Eu iti recomant pentru acnee zinerith, sau daca vrei ceva mai natural, masca cu bicaronat si apa.

| ToxicPunkgirl999 a răspuns:

Este periculos pentru ca iti poate irita pielea in ultimul hal si contine si microbi, pentru acnee incearca sa bei cate 4 litri pe zi de apa sa te speli pe fata de 2 ori pe zi si sa te dai cu creme sau solutii care calmeaza sau anti acnee happy sper sa ajute :*

| ToxicPunkgirl999 a răspuns:

Si probabil prietena ta isi batea joc de tine sau ti-a recomandat argila nu se stie happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne fereste!
laughing

De pipi (al tau) am auzitthinking si chiar ajuta din care am auzitthinking
Nu am probleme cu tenul deci nu am incercat!
pa-pa

| BiuL a răspuns:

Ce prostie. Te duci in parc iei pamant si il dai pe fata? Gandeste-te cate tigari au fost aruncate acolo sau cati catei au urinat pe acel pamant.
Poate s-a referit la argila, aceea o procuri de la magazinele de cosmetice sau farmacie, si ea e eficienta.

| LoveBreakdance2 explică (pentru INGEEERAS):

Da a zis ca a incercat si i-a disparut si ca are pielea fina laughing