| YouAreWhatYouRead a întrebat:

Heii, TPU! Vreau să încep să mă machiez, însă nu am foarte mulți bani. câteva sfaturi de unde aș putea să iau produse de calitate, dar nu foarte scumpe? Și ce produse îmi recomandați?

Răspuns Câştigător
| AndreeaFrummmmmm a răspuns:

Depinde cati ani ai. De exemplu daca ai sub 14 ani, ti as recomanda fard de pleoape si rimel *se gasesc in dm la preturi ok *
daca ai peste 14 ani, si ai cosuri, cearcane etc. Iti recomand sa iti iei un bb cream, pentru ca nu iti incarca fata la fel de mult ca fdt, anticearcan, eyeliner, si un ruj, daca te dai, desigur. Iti recomand sa nu iti incarci fata, cu cat mai simplu, cu atat mai frumos happy
produsele pe.care ti le am zis ti le poti lua de la Oriflame sau te poti duce in douglas sau sephora, chiar daca sunt mai scumpe. Un bb cream costa de la 20-70 lei; eu am 2 eyelinere. Unul cu pensula, de la farmec, care a costat 12 lei, si unul tip carioca care a costat 13 lei.; anticearcan am de la miss sporty dar nu mai stiu cat am dat pe el happy sper sa te ajute raspunsul meu happy. bafta! Funda?

| YouAreWhatYouRead explică (pentru AndreeaFrummmmmm):

Păii, tu ai zis de fete sub 14 ani și de fete peste 14 și eu am 14. laughing Glumesc, mersi mult de ajutor. :*

17 răspunsuri:
| AnnaaaMaria a răspuns:

Spune-mi te rog ce fel de ten ai

| YouAreWhatYouRead explică (pentru AnnaaaMaria):

Păii, nu știu cum aș putea să îți explic..sunt deschisă la culoare, dar nu la modul albă..sunt "normală". laughing

| Lorde92 a răspuns:

Cele de la Oriflame sau Avon(nu sunt foarte buna dar sunt ieftine). Machiaje bune si ieftine mai sunt de la Miss Sporty. Faza e ca nu prea sunt machiaje ieftine si bune. Cele de la Bourjois sunt foarte bune si mai ieftine ca cele de la Mac... Mac e cea mai scumpa firma de machiaje impreuna cu Chanel, Dior, Gucci bine dar ele mai produc si haine.

| laura1999 a răspuns:

Produsele de la oriflame sunt ieftine si foarte bune! Daca esti incepatoare vor fi excelente pentru tine!
La fel si cele de la flormar sau essence!

| YouAreWhatYouRead explică (pentru laura1999):

Ok, mulțumesc frumos. :*

| FrumuseteFeminina a răspuns:

Hey :)

gasesti aici cateva selectii cu cele mai folosite produse, multe dintre ele sub 10 lei: http://frumusetefeminina.ro/categorie-produs/gene-sprancene/creion-ochi/

| YouAreWhatYouRead explică (pentru FrumuseteFeminina):

Foarte drăguțe produsele. Tu ți-ai cumpărat vreodată de aici? Sunt ok?

| FrumuseteFeminina a răspuns (pentru YouAreWhatYouRead):

Da sunt super ok. Se face transportul prin curier in 1-2 zile si produsele se platesc la livrare. happy

| YouAreWhatYouRead explică (pentru FrumuseteFeminina):

Ok, mulțumesc pentru ajutor. big grin

| FrumuseteFeminina a răspuns (pentru YouAreWhatYouRead):

Cu drag happy

| rassbe a răspuns:

Cumpara de

| rassbe a răspuns:

De la Mac, eu de acolo folosesc si sunt de calitate. Chiar si dupa 5 ore arata impecabil la evenimente.

| YouAreWhatYouRead explică (pentru rassbe):

Mersi de sugestie, dar, din câte știu, acolo sunt destul de scumpe.

| madaand a răspuns:

Produse ieftine si de calitate sunt pe site-ul ' 1001 cosmetice '. Poti incerca fondul de ten LOREAL NUDE MAGIQUE este foarte bun! :*

| YouAreWhatYouRead explică (pentru madaand):

Interesant site-ul, tu ți-ai cumpărat vreodată de aici?