Depinde cati ani ai. De exemplu daca ai sub 14 ani, ti as recomanda fard de pleoape si rimel *se gasesc in dm la preturi ok *
daca ai peste 14 ani, si ai cosuri, cearcane etc. Iti recomand sa iti iei un bb cream, pentru ca nu iti incarca fata la fel de mult ca fdt, anticearcan, eyeliner, si un ruj, daca te dai, desigur. Iti recomand sa nu iti incarci fata, cu cat mai simplu, cu atat mai frumos
produsele pe.care ti le am zis ti le poti lua de la Oriflame sau te poti duce in douglas sau sephora, chiar daca sunt mai scumpe. Un bb cream costa de la 20-70 lei; eu am 2 eyelinere. Unul cu pensula, de la farmec, care a costat 12 lei, si unul tip carioca care a costat 13 lei.; anticearcan am de la miss sporty dar nu mai stiu cat am dat pe el sper sa te ajute raspunsul meu . bafta! Funda?
De la Mac, eu de acolo folosesc si sunt de calitate. Chiar si dupa 5 ore arata impecabil la evenimente.
Produse ieftine si de calitate sunt pe site-ul ' 1001 cosmetice '. Poti incerca fondul de ten LOREAL NUDE MAGIQUE este foarte bun! :*
Hey :)
gasesti aici cateva selectii cu cele mai folosite produse, multe dintre ele sub 10 lei: http://frumusetefeminina.ro/categorie-produs/gene-sprancene/creion-ochi/
Păii, nu știu cum aș putea să îți explic..sunt deschisă la culoare, dar nu la modul albă..sunt "normală".
Foarte drăguțe produsele. Tu ți-ai cumpărat vreodată de aici? Sunt ok?
Interesant site-ul, tu ți-ai cumpărat vreodată de aici?
Păii, tu ai zis de fete sub 14 ani și de fete peste 14 și eu am 14. Glumesc, mersi mult de ajutor. :*
Mersi de sugestie, dar, din câte știu, acolo sunt destul de scumpe.
Cele de la Oriflame sau Avon(nu sunt foarte buna dar sunt ieftine). Machiaje bune si ieftine mai sunt de la Miss Sporty. Faza e ca nu prea sunt machiaje ieftine si bune. Cele de la Bourjois sunt foarte bune si mai ieftine ca cele de la Mac... Mac e cea mai scumpa firma de machiaje impreuna cu Chanel, Dior, Gucci bine dar ele mai produc si haine.
Da sunt super ok. Se face transportul prin curier in 1-2 zile si produsele se platesc la livrare.
Produsele de la oriflame sunt ieftine si foarte bune! Daca esti incepatoare vor fi excelente pentru tine!
La fel si cele de la flormar sau essence!
Andra_Andra_1998 întreabă:
kalakkas întreabă: