Buna, pai faptul ca e mai inchis decat tenul tau nu e problema, ci faptul ca nu e de calitate
Cred ca nu e de calitate,incearca fonduri de ten mai scumpe dar mai bune[spre exemplu de la l'oreal,maybelline, max factor]. Este indicat sa te dai cu crema inainte pe fata, pentru a-ti proteja fata si pentru a oferi un aspect matifiat!
Nu e vorba de calitate,eu am folosit multe produse de marca si tot la avon am revenit,despre ce e vorba,despre fondul de machiaj de la color trend, cel cu ambalaj negru? ca eu pe ala il am si il folosesc primul, mai intai il incalzesc un pic intre degete sa se aplice mai bine si dupa folosesc un fond de ten normal ivory.am folosit si max si loreal si ca si textura nu mi_au placut. daca esti sigura ca e in termen de garantie si nu e expirat incearca sa iti incalzesti cu pic degetele cu el si apoi aplica_l.te puup!
Daca vrei sa folosesti Avon mai bine iti iei pudra color trend cea mai deschisa si foloseste un fond de ten exact nuanta ta. Si daca nu vrei sa dai prea mult pe fond de ten poti opta pentru Maybelline, Seventeen dar mie nu mi se pare mult 40 lei deci recomand Astor Perfect Stay. Pe blogul meu gasesti pareri despre diferite fonduri de ten incercate, uita-te prin arhiva : http://didiglamour.blogspot.com/.
Am de la seventeen dar a expirat, a fost foarte bun dar nu il mai gasescsi daca zici ca e 40 de lei nici nu il mai caut, e prea mult, nici nu prea am nevoie de fond de ten dar am cateva cosuri care ma dispera. Merciii!
Pai daca vrei acoperire nu o gasesti la astfel de firme. Mai bine iti iei de la Ivatherm ( in farmaci ) crema pentru cosuri. Usuca cosurile si cade coaja in 2-3 zile, este superb. Si ca sa cureti impuritatile de pe ten iti recomand o lotiune tonica de la Elmiplant, tot in farmaci.
kalakkas întreabă: