| PapushaCuSciplici a întrebat:

Heiiii!

Am si eu o intrebarebatting eyelashes

Mai de un an mi-au aparut cosuri, nu erau asa multe, dar acum s-au inmultit, am foarte multe.
Am fost cu mama la dermatolog, s-a uitat la mine cu o lupa, ceva de genul, in fine aveam foarte multe puncte negre, si ne-a primis la o cosmeticiana.

Pana acum am facut doar 1 sedinta cu cosmeticiana, si ma mai duc astazi.

Dermatologul a spus, sa facem cate sedinte crede dansa ca sunt necesare, si dupa acea sa mergem la el sa ne dea o crema sau un tratament ceva.

Credeti ca o sa imi treaca cu timpul, adica daca imi da si dermatologul crema, sau tratament? Eu as vrea sa imi treaca, pentru ca nu le mai suport.
(P.S : am aproape 13 ani )

Multumesc
Funda.

Răspuns Câştigător
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Esti la varsta la care aproape toata lume se comfrunta cu aceasta problema. Daca urmezi tratamentul o sa vezi ca o sa iti treaca. Dupa doar 1 sedinta e si normal sa nu vezi imbunatatiri dar dupa mai multe oi sa dispara si punctele negre si daca folosesti tratamentul pe care o sa ti-l prescrie dermatologul o sa vezi ca totul va fi OK.

4 răspunsuri:
| Okami23 a răspuns:

Daca te tii de tratament poate o sa iti treaca dar sa stii ca apar foarte multe cosuri si inainte de "stop"
ar trebui sa te obisnuiesti cu cosurile, toata lumea le are

| onasis1961 a răspuns:

Ai devanit femeie în adevăratul sens al cuvântului.Toţi la început de adolescenţă se confruntă cu aşa ceva.

| Trandafiiiiiiiiiiiraș a răspuns:

Daca te tii de el, da.
Apropo, cat te-a costat sedinta la cosmeticiana?

| PapushaCuSciplici explică (pentru Trandafiiiiiiiiiiiraș):

80 de lei, iar ultima sedinta m-a costat 74 de lei.

Este in Centru, este acolo biserica sf. gherorge, este pizzeria matteo, si acolo este caldirea aceea mare, urci sus este coafor si intrebi de cosmetica, si iti arata unde este, de fapt vezi usa laughing ti-am spus daca vrei sa te duci.
P.S: in Pitesti, si apropo este o doamna foarte buna, adica stie ce face, mi-a luat 80 de lei ca am fost si cu fratele, la aman2. Dar tu daca esti singura iti ia mai putin.