| Ađřıαηηα a întrebat:

Heiiii TPU happy. Raspundeti va rog repede ca e urgent :l Daca mi-am facut suvite blonde permanente [ q perhidrol cred ca asa-i zice laughing] si m`am vopsit castanie dupa. dupa cat timp se duce efectul vopselei castanii [ aceasta fiind una normala] si dupa ce se duce mai se vad suvitele blonde? Daca da. cum se vad? Mai rau sau mai putin? Si cum as putea sa fac sa scap de elelaughing

9 răspunsuri:
| ailedandr a răspuns:

Nu se mai vad. apropo un sfat ..nu te mai vopsi..sau in nici un caz sa te decolorezi..eu am facut greseala asta decolorat de 3 4 ori si vopsit cel putin 3 ori si acum imi cade parul la greu nici nu stiu cum saexplic.

| mariageorgiana1989 a răspuns:

Buna draga mea.Suvitele iti vor ramane.se vor vedea frumos, parerea mea.Nu intra in panica. De suvite nu poti scapa foarte usor, decat daca esti dispusa sa te tunzi. Dar daca vrei sa le dai o alta nuanta poti folosi un sampon nuantator`! Sper ca ti-am fost de ajutor.

P.S. : Si eu am suvite blonde, si nu se vad chiar asa de rau, chiar daca au crescut foarte mult`! Te pup.

| Ađřıαηηα explică (pentru ailedandr):

Am vazut si eu ca este o mare greseala sa ma decolorez si sa ma vopsesc. Deoarece imi cauzeaza mari probleme q scoala. Am avut noroc ca am o diriginte cum se cade ca daca nu aveam 8 la purtare pana acum :l

| Ađřıαηηα explică (pentru mariageorgiana1989):

Ce cls esti?laughing

| mariageorgiana1989 a răspuns (pentru Ađřıαηηα):

Sunt la facultate. De ce?

Eh. Poi eu sunt q mult mai mica ca tine laughing Si nah pentru tine e ok sa ai suvite dar pentru mine nu. Mi le-am facut din simplu fapt ca sunt "cool" si ca "arata bine" angry [Ce copila eram pe atunci cu toate ca a fost acum 2 luni :l]Sa spunem doar ca am 13 ani. si cand am facut prostia asta. ma mancat undeva :l [ scuza`mi expresia dar de abia acum realizez cat de grava e prostia mea. tocmai acum cand se incheie mediile :l si sunt nervoasa laughing ] Ce ma intriga mai mult este ca sunt l mine in scoala altele de aceeasi varsta sau si q 1 an mai mari care sunt vopsite au suvite tot permanente si n`am vazut ca i`a scazut lui x sau y nota sa u ca a vrut sa i`o scada. :l
Scuza`ma ca te plictisesc q raspunsurile mele dar ma descarc pur si simplu :l

| mariageorgiana1989 a răspuns (pentru Ađřıαηηα):

Nu ma plictisesti.stai linistita :* Pot sa iti dau un sfat?

Chiar te rog happy

| kyara10 a răspuns:

De suvite nu poti scapa foarte usor, decat daca esti dispusa sa te tunzi. Dar daca vrei sa le dai o alta nuanta poti folosi un sampon nuantator