Buna!
Dupa ce te speli pe cap iei ulei de ricin, aplici la radacina si masezi usor scalpul. Trebuie lasat cat mai mult in par pentu a-si face efectul cat mai bine, de preferabil sa il lasi pe timpul nopti. Dupa, a 2-a zi te speli pe cap.
Eu stiam aceiasi metoda ca la @Sunshine1912, doar ca dai si la virfuri daca sunt despicate.La mine a ajutat. Stii probabil ca uleiul de ricin ajuta nu doar la par dar si la gene, intarirea unghiilor etc.Eu l-am folosit in mai multe scopuri si niciodata nu m-a dezamagit. +Are un pret mic. Sucees
Poti sa iti faci o masca din: Vitamina A uleioasa de la farmacie, ulei de ricin, o lingurita alcool rafinat, un galbenus de ou si 3-4 linguri ulei de ricin. Stai cateva ore seara cu aceasta masca pe cap si apoi te speli si te clatesti! Este foarte buna pentru par, eu o folosesc frecvent si imi creste repede parul. (Ideea este si sa nu te tunzi foart edes)
Cu sampon, deoarece ramane ulei care nu intra in par si da aspect urat.
Iti samponezi parul (exista o smecherie cand speli nu dai cu unghiile si dau cu buricele degetelor) apoi clatesti dai cu ulei de ricin la radacina apoi clatesti iar de cate ori crezi ca e nevoie
Il amesteci cu Vitamina A (din farmacie) si galbenus de ou.Stai cu masca asta pe cap cat mai mult timp dupa aia spala de mai multe ori cu sampon pentru ca e unsa si cam miroase.E foarte ok deci ti`o recomand.
DaciaRomania întreabă: