Nu afecteaza masa capilara dar in timp prinde microbi si poate fi perjudicial, daca se tine bine nu afecteaza, mai rar se folosesc perucile.
Sintetice sau nu, atita timp cit parul tau sta strins si acoperit cu ceva, sufocat, se va ingrasa, va cade mult. Intr-un cuvint, vei avea probleme. Mai bine renunta. Foloseste-le doar ocazional.
Ideea e ca vreau sa ma rad in cap...suna ciudat, dar nu mai stiu ce sa fac, imi intind parul de 6 ani, aproape zilnic si e foarte subtire si mi se rupe foarte tare desi m-am tuns acum vreo 3 saptamani.
Placa e de vina. Arde parul. Mai bine renunta si cauta o alta coafura care sa te avantajeze.
Peruca este facuta la randul ei din par natural...sigur ai mai vazut afise prin oras gen cumparam par etc. parul respectiv este tratat anume pentru a preveni deteriorarea si vopsit. Se folosesc dezinfectanti anume ce seamana cu un spray pentru a preveni adunarea in timp a microbilor.
De folosit il recomand doar daca ai o anumita boala ce iti face parul sa cada (sa chelesti) sau in anumite scene de teatru etc. in rest ti-as recomanda sa te bucuri de parul pe care il ai!
DeeaDede1010 întreabă: