anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello! ce parare aveti de perucile sintetice? credeti ca ar putea deteriora parul natural daca sunt folosite zilnic? a incercat cineva? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Nu afecteaza masa capilara dar in timp prinde microbi si poate fi perjudicial, daca se tine bine nu afecteaza, mai rar se folosesc perucile.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sintetice sau nu, atita timp cit parul tau sta strins si acoperit cu ceva, sufocat, se va ingrasa, va cade mult. Intr-un cuvint, vei avea probleme. Mai bine renunta. Foloseste-le doar ocazional.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Ideea e ca vreau sa ma rad in cap...suna ciudat, dar nu mai stiu ce sa fac, imi intind parul de 6 ani, aproape zilnic si e foarte subtire si mi se rupe foarte tare desi m-am tuns acum vreo 3 saptamani.

| Iris1997 a răspuns:

Peruca este facuta la randul ei din par natural...sigur ai mai vazut afise prin oras gen cumparam par etc. parul respectiv este tratat anume pentru a preveni deteriorarea si vopsit. Se folosesc dezinfectanti anume ce seamana cu un spray pentru a preveni adunarea in timp a microbilor.
De folosit il recomand doar daca ai o anumita boala ce iti face parul sa cada (sa chelesti) sau in anumite scene de teatru etc. in rest ti-as recomanda sa te bucuri de parul pe care il ai!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Placa e de vina. Arde parul. Mai bine renunta si cauta o alta coafura care sa te avantajeze.