| ashley26pink a întrebat:

Hello! Folosirea rimelului poate provoca caderea genelor?

14 răspunsuri:
| IM5 a răspuns:

Nup

| dyonline88 a răspuns:

Folosirea indelungata si daca nu te demachiezi seara iti provvoaca cadereA genelor.la fel am patit si eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-i adevaratoh go on

| Valentinasofi a răspuns:

Da daca folosesti prea mult rimel sau dormi noaptea fara sa te speli sau daca folosesti des...

| dyonline88 a răspuns:

Folosirea indelungata si daca nu te demachiezi seara iti provoaca caderea genelor.am patit si eu la fel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu... cel putin asa cred thinking eu ma dau de mult timp cu rimel dar nu mi-a cazut nici un fir de geanalaughing...te pupic:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.dar daca in fiecare seara te dai cu ulei de ricin mai stopezi!

| vanilladroid a răspuns:

Eu folosesc si nu mi s-a intamplat happy deci nu! happy

| OrdinaryGirld a răspuns:

Buna! Depinde de ce rimel folosesti daca folosesti unu prost si ieftin normal ca o sa iti cada, folosestele pe cele de la avon eu de la avon imi cumpar si sunt chiar foarte bune nu iti cad genele si sunt si la un pret acceptabilwinking

| crysmaria a răspuns:

Nu draga meahappy

| sutsa13 a răspuns:

Nups

| Adina_9977 a răspuns:

Nu.

| Tsunade99 a răspuns (pentru OrdinaryGirld):

Ordinary girl, tocmai, de aceea nu isi ia toata lumea rimeluri de la avon, ca NU sunt la un pret acceptabil, adica poate esti tu bogata.

A, da, si nu cred ca iti cad genele de la rimel.

| ashley26pink explică (pentru Tsunade99):

Sincer eu nu cred ca 10 lei este scump pentru un rimel. Probabil tu ai vazut vreo oferta cu rimel care costa vreo 50 de lei. Si trebuie sa spun ca sunt bune si tin mult... adica nu se termina repede. love struck