| TheL21 a întrebat:

Hello hello!
Oare ar trebui sa merg la dermatolog? Am 13 ani si acneea mea e foarte urâtă si uneori ma si ustura si tenul meu e gras.
Majoritatea zic sa nu ma duc pentru că sunt la pubertate si o sa imi treaca, dar am pierdut speranța, simt ca nu o sa îmi treaca niciodată.
Also puteți sa imi recomandați și niste produse? Am incercat ceraveul dar mi-au aparut mai multe coșuri.

Răspuns Câştigător
| raluca2003 a răspuns:

Vizita la dermatolog este gratuită, eu îți recomand să vizitezi medicul oricand simți nevoia. Îți recomand medicii de la Spitalele Regina Maria, te duci cu trimitere de la doctorul de familie si ai consultație gratuită. Îți recomanda la roche posay, prietenul meu care a avut probleme asemanatoare cu acneea și-a mai diminuat problema cu produsele de la ei. Daca ești din București îți pot recomanda un dermatolog bun.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Spata-ti fata (tenul) cu apa calda s si sapun ca grasimea sa dispara si cosurile odata cu ele.
Foloseste un sapun bland cu ph pozitiv riricat, ca Dove ori un sapun pentru bebelusi.

Acneea se formeaza din cauza prafului, impuritatilor din aer care se amesteca cu transpiratia si grasimea de pe fata, se depun in porii fetei si asa se formeaza punctele negre, care infunda proul, il infecteaza si face posibila aparitia bubelor pe fata (acneei/ cosuri).

O fata curata, spalata serios si insistent cu apa calda si sapun DIMINEATA la trezire si in special SEARA cand ai intrat in casa, inainte de culcare, elimina posibilitatea depunerii de mizerie in pori, eliminand posibilitatea sa faci puncte negre si acnee.

| haileewatson a răspuns:

Da normal ca trebuie sa te duci. Dermatologul o sa iti dea un tratament special pentru problemele tale, nu mai incerca produse dupa capul tau.

| TheL21 explică:

Va mulțumesc mult pentru raspunsuri?

| TheL21 explică (pentru raluca2003):

Buna mulțumesc mult si nu, nu sunt din București!

| TheL21 explică (pentru TheL21):

!**